Turnauksen verkkosivusto

Turnaussivustovalikko mahdollistaa ylläpitokäyttäjän luoda omia sivuja turnaussivustolle. Sivut näkyvät julkisella puolella turnauksen päänavigaatiossa omina linkkeinään. Etusivun teksti näytetään julkisella puolella etusivulla kartan alla. Jokaisesta sivusta tallennetaan erikseen myös kieliversiot.

  1. Otsikkokenttään syötetään sivun otsikko, joka näkyy turnauksen päänavigaatiossa.
  2. Vapaatekstieditoriin voit muotoilla haluamaasi tekstiä, esimerkiksi turnausohjeita tai käytännön ohjeita esimerkiksi vierailta paikkakunnilta saapuville. Käytössäsi on tekstinkäsittelyohjelmista tuttu perustoiminnallisuus.
  3. Kielivalinta: Kansainvälisiä vieraita varten voit syöttää sivun sisällön englanniksi ja suomeksi. Julkisen puolen kielivalinta määrää, kumpi sivu käyttäjälle näytetään. Jos jätät esimerkiksi englanninkielisen osuuden kirjoittamatta, sivulla ei näy tekstiä.

Kuvien lisäys

  1. Valitse "Lisää kuva"-välilehdeltä "Choose file".
  2. valitse "Lähetä palvelimelle".
  3. Valitse OK

Taulukon lisäys

Taulukon kopiointi onnistuu Googlen Chromella ja Mozillan Firefoxilla copy-paste -menetelmällä. Interner Explorerillakin taulukon lisäys onnistuu, mutta solut ei näytä muodostuvan aina oikein. Suosittelemme käyttämään Googlen Chrome-selainta, koska se toteuttaa HTML5-standardia kaikkein laajimmin ja luotettavimmin. Lisää siis turnaussivulle vain uusi sivu esimerkiksi Chromella ja leikkaa - liitä taulukko sivuille.