2.14 Tapahtuman verkkosivusto

Jokaisella tapahtuma on palvelussa oma verkkosivustonsa, josta osallistuja ja muut tapahtumasta kiinnostuneet henkilöt voivat seurata tapahtuman etenemistä. Sivustolle on mahdollista luoda omia sivuja joiden avulla voit informoida kaikesta tapahtumaasi liittyvistä asioista kuten esim. majoituksesta, ruokailuista tai joukkueiden pukukopeista tapathumapaikalla. Kaikki tapahtuman verkkosivuston sivut näkyvät käyttäjille tapahtuman päänavigaatiossa omina linkkeinään. Sinulla on mahdollisuus tehdä tapahtumasi verkkosivusto eri kielilllä ja voit itse valita mitkä kielivaihtoehdot haluat tarjota sivustolla kävijöille.

Uuden sivun lisääminen

Uuden sivun lisääminen tapahtuu klikkaamalla Uusi sivu -painiketta. Anna sivullesi otsikkoteksti, valitse mille kielelle haluat tehdä sivun ja kirjoita sivun sisältö tekstinsyöttötyökalun avulla. Älä anna sivullesi liian pitkää otsikkoa, sillä antamasi otsikko tulee näkymään turnaussivustosi päävalikossa ja jos tapahtumallasi on useampi sivu, voi käyttäjien olla vaikea navigoida haluamalleen sivulle. Järjestys -kentän avulla voit määrittää missä järjestyksessä sivut näkyvät tapahtumasivuston päävalikossa.

Tekstinsyöttötyökalun toiminnot

Huom. Tekstinsyöttötyökalussa käytössäsi on tekstinkäsittelyohjelmista tutut perustoiminnallisuudet kuten lihavointi ja kursivointi, ja voit myös halutessasi tehdä listoja ja linkkejä.

Kuvia voit lisätä verkkosivullesi tekstinsyöttötyökalun avulla valitsemalla tekstinsyöttötyökalun valikkoriviltä Lisää kuva ja valitsemalla laitteeltasi kuvan, jonka haluat littää sivulla. Klikkaa Avaa ja kuva lisätään editoriin. Sinulla on mahdollisuus muokata työkalussa kuvan kokoa ja asettelua haluamaksesi.

Voit liittää tekstisi sekaan myös taulukoita kopioimalla ja liittämällä (Ctrl-C + Ctrl-V) niitä esim. MS Excel -ohjelmasta. Tämä ei kuitenkaan välttämättä toimi kaikilla selaimilla / selainversioilla ja editori ei myöskään osaa säilyttää Excelissä olevia taulukoiden muotoiluja.

Eri kieliversioiden näyttäminen / piilottaminen

Oletuksena palvelussamme on julkaistuna sivustot suomen ja englannin kielellä, mutta voit muuttaa näiden julkaisutilaa Julkaistu/Piilotettu -valintatoiminnon avulla.

Käyttäjälle tarjotaan verkkosivustolla mahdollisuus valita näytettävä kieliversio. Käyttäjälle annetaan valittavaksi vain ne kielet, joista on oma kieliversionsa julkaistuna tapahtumassa.