2.3 Tapahtuman luominen

Voit luoda hallinoimallesi seuralle yhden tai useamman tapahtuman. Voit luoda uuden tapahtuman seuraavasti:

  1. Valitse palvelun päävalikosta "Uusi turnaus" tai "Uusi liiga".
  2. Valitse seura, jolle tapahtuma luodaan. Halutessasi voit luoda myös uuden seuran valitsemalla "Luo uusi seura" ja antamalla uuden seuran nimen.
  3. Anna tapahtuman tiedot.
  4. Valitse "Seuraava".

Tämän jälkeen ensimmäinen tapahtumasi on luotu. Tilaus luodaan aluksi ns. "ilmoituksena" jolloin käytettävissäsi on vain tapahtumailmoituksen tarjoamat toiminnot. Kun haluat ottaa käyttöösi lopullisen tapahtuman toiminnot, tulee sinun ostaa tulospalvelutoiminnot maksamalla hinnaston mukainen tapahtuman hinta. Lisätietoa löydät palvelumme hinnastosta.

Huom. Palvelumme antaa oletuksena sinun luoda tapahtuman joka kesto voi maksimissaan olla 2 viikkoa. Mikäli tapahtumasi kestää pidempään, olethan tapahtuman luomisen jälkeen yhteydessä asiakaspalveluumme servicedesk@gameresultsonline.com niin voimme asettaa tapahtumasi loppupäivämäärää hieman pidemmäksi.

Tapahtumailmoituksen tekeminen on aina ilmaista ja ilmoitus tehdäänkin yleensä markkinointitarkoituksissa hyvin varhaisessa vaiheessa tapahtuman suunnittelua. Tapahtumailmoitusta voit muokata vapaasti ja palvelumme tarjoaa järjestäjälle mahdollisuuden muodostaa sarjat, verkkosivuston ja tarjoaa myös ilmoittautumistoiminnon, jonka avulla muut joukkueet voivat ilmoittautua mukaan tapahtumaan.