2.13 Tapahtumaan osallistuminen

Ilmoittautumistoiminto mahdollistaa potentiaalisten osallistuvien joukkueiden / pelaajien ilmaista halukkuutensa osallistua tapahtumaan. Ilmoittautumistoiminto on käytössäsi jo ennen tapahtumasi aloittamista ja pääset hallinnoimaan ilmoittautumisia palvelussamme Ilmoittautumiset -sivulta.

Ilmoittaumisen käyttöönotto

Ilmoittautuminen otetaan käyttöön sarjakohtaisesti ja löydät toiminnot sen tekemiseksi ilmoittautumisten hallintasivulta kohdasta Asetukset. Asetukset -sivulla sinulle näkyy kaikki tapahtumasi sarjat. Valitse "Ilmoittautuminen käytössä" niille sarjoille, joille sallit osallistujien lähettää ilmoittautumispyyntöjä.

Kun ilmoittautumistoiminto on päällä, näkyy palvelumme etusivun tapahtumalistauksessa sekä omalla tapahtumasivustollasi "Ilmoittaudu" -painike, jonka kautta osallistujat voivat lähettää sinulle ilmoittaumispyyntöjä tarjolla oleviin sarjoihin. Saat tapahtuman järjestänä ilmoituksen jokaisesta halukkaasta ilmoittutujasta käyttäjätunnuksena olevaan sähköpostiosoitteesi. Tämän vuoksi on tärkeää, että käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) on toimiva. Mikäli sähköpostiosoite muuttuu, otahan yhtetyttä tukitiimiimme servicedesk@gameresultsonline.com. Voimme vaihtaa käyttäjätunnuksenne tarpeen mukaan.

Ilmoittautumisen asetukset

Ilmoittautumisen asetuksista voi asettaa myös sarjaan otettavien joukkueiden maksimilukumäärän, sekä voit myös asettaa ilmoittautumisen sulkemisen automaattisesti heti kun ilmoittautuneiden joukkueiden määrä on täynnä. Näin ollen ilmoittautumispyynnön lähettämismahdollisuutta ei enää tarjota kun tapahtuman joukkue-/pelaajamäärä on täynnä.

Ilmoittautumispyyntöjen käsittely

Ilmoittautumiset -sivulla näkyy kaikki tapahtuman sarjoihin ilmoittautumispyynnön lähettäneiden joukkueiden tiedot. Tapahtuman järjestäjänä voit Hyväksyä, Hylätä tai Poistaa limoittaumisia. Kun hyväksyt ilmoittautumisen, järjestelmä kysyy sinulta "Haluatko lähettää viestin osallistujalle hyväksytystä ilmoittautumisesta". Jokaiselle hyväksytylle ilmoittautujalle lähetetään palvelun vakiomuotoinen teksti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et halua lähettää viestiä palvelusta, tuleee sinun järjestäjänä olla itse yhteydessä hyväksyttyihin joukkueisiin. Viestin lähetys ilmoittautumispyynnön hyväksymisestä on käytössäsi myöhemminkin, vaikka et aluksi haluaisikaan lähettää viestejä osallistujille.

Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus myös hylätä ilmoittautuminen ja voit tehdä sen myös jo hyväksyttyjen osallistujien kohdalla. Myös ilmoittautumispyynnön hylkäämisestä on järjestelmän toimesta mahdollisuus lähettää viestiä, sen tekeminen on täysin sinun päätettävänäsi tapahtuman järjestäjänä.

Ilmoittautumispyynnöt säilyvät palvelussa koko tapahtumasi ajan. Voit tarvittaessa poistaa tarpeettomat ilmoittautumispyynnöt tapahtumastasi ilmoittautumispyynnön kohdalla olevan Poista -toiminnon avulla.