Turnausmonitorit

Turnauksen etenemistä on helppo seurata monitorinäkymiltä, joita voi laittaa vaihtamaan sivua automaattisesti halutulla frekvenssillä. Ylläpitäjä voi luoda erilaisia monitoreja valitsemalla näytettävät tiedot. Voita valita esimerkiksi että monitoreissa näytetään kaikkien lohkojen lohkokaavion tilanne, ottelulistaus ja pistepörssi. Voit myös jättää joitain sarjoja pois tai näyttää esimerkiksi pelkkiä ottelulistauksia tai mikä sopii parhaiten turnauksen fasiliteetteihin.

Vinkkejä parhaan näkymän saavuttamiseksi:

  1. Monitorien on tarkoitus pyöriä itsenäisesti videoprojektorin tai television ruudulla. Maksimoi käytössä oleva tila painamalla pc:n näppäimistöllä painiketta F11. Näin saat selaimesi ”Koko näyttö”-tilaan. Painamalla uudestaan F11 selain palautuu normaalitilaan.
  2. Kun olet valinnut haluamasi määrän otteluita näkymään ruudulla, mutta osa otteluista ei mahdu näytölle ilman vierityspalkkia, käytä selaimen zoomaus-toimintoa. Lähes kaikilla selaimilla toimii pikanäppäimet ”CTRL” ja ”+”-merkki yhdessä zoomaa sisään ja ”CTRL” ja ”-”-merkki zoomaa ulos. Painamalla ”CTRL” ja ”0” (nolla) zoomaus palautuu oletusasetuksiin.

Käyttämällä ”koko näyttö” toimintoa, ottelumäärää säätämällä ja selainta zoomaamalla saat mukautettua monitorinäkymän palvelemaan parhaiten näkymääsi.