2.18 Monitorit

Tapahtuman etenemistä itse tapahtumapaikalla on helppo seurata järjestelmän tarjoamilta monitorinäkymiltä, joita voi laittaa näkyville tapahtumapaikoille oleville monitoreille tai televisioille. Tapahtuman järjestäjänä voit valita mitä tietoja omassa tapahtumassasi näytetään. Sinulla on mahdollisuus valita esimerkiksi että monitoreissa näytetään kaikkien lohkojen lohkokaavion tilanne, ottelulistaus ja pistepörssi. Voit myös jättää joitain sarjoja pois tai näyttää esimerkiksi pelkkiä ottelulistauksia tai mikä sopii parhaiten tapahtuman fasiliteetteihin. Monitorinäkymissä näytettäviä tietoja voidaan vaihtaa näytettäväksi halutulla vaihtovälillä, jolloin eri tietoja pystytään tarjoamaan tapahtumapaikalla oleville kävijöille kattavasti. Monitorit näyttävät aina ajankohtaista tietoa tapahtumastasi kuten esim. otteluiden tuloksia ja turnauksen edetessä jatkopeleihin meneviä joukkueita.

Monitorin lisääminen

Voit lisätä uuden monitorin tapahtumaasi klikkaamalla Lisää uusi monitori -painiketta. Anna monitorillesi nimi ja valitse millä vaihteluvälillä monitorin näyttöjä vaihdetaan. Jokainen monitorin näyttö on sarjakohtainen ja valittu näyttö näyttää vain kyseisen sarjan teitoja. Kun olet valinnut sarjan, valitse sen jälkeen se näyttö jonka haluat lisätä monitoriisi. Tarjolla on seuraavat näytöt:

  • Ottelut (ottelulistaus tuloksineen)
  • Lohkosijoitukset (lohkotilanne)
  • Ottelut ja lohkosijoitukset (ottelulistaus tuloksineen ja lohkotilanne)
  • Tilastot (pistepörssi, maalivahtien tilastot)

Lisää näyttö klikkaamalla Lisää näyttö -painiketta. Kun olet lisännyt monitoriisi haluamasi näytöt, tallenna muutokset klikkaamalla Tallenna -painiketta.

Monitorin näyttäminen tapahtumapaikalla

Monitori voidaan avata näytettäväksi tapahtumapaikalla monitorilistauksesta klikkaamalla Avaa -painiketta.

Vinkkejä parhaan näkymän saavuttamiseksi:

Monitorien on tarkoitus pyöriä itsenäisesti videoprojektorin tai television ruudulla. Maksimoi käytössä oleva tila painamalla pc:n näppäimistöllä painiketta F11. Näin saat selaimesi ”Koko näyttö”-tilaan. Painamalla uudestaan F11 selain palautuu normaalitilaan.

Kun olet valinnut haluamasi määrän otteluita näkymään ruudulla, mutta osa otteluista ei mahdu näytölle ilman vierityspalkkia, käytä selaimen zoomaus-toimintoa. Lähes kaikilla selaimilla toimii pikanäppäimet ”CTRL” ja ”+”-merkki yhdessä zoomaa sisään ja ”CTRL” ja ”-”-merkki zoomaa ulos. Painamalla ”CTRL” ja ”0” (nolla) zoomaus palautuu oletusasetuksiin.

Käyttämällä ”koko näyttö” toimintoa, ottelumäärää säätämällä ja selainta zoomaamalla saat mukautettua monitorinäkymän palvelemaan parhaiten näkymääsi.