2.20 Tapahtuman käyttäjätilien hallinta

Alussa käyttöoikeudet tapahtuman tietojen muokkaamiseen on ainoastaan tapahtuman luoneella käyttäjällä. Voit kuitenkin halutessasi antaa käyttöoikeuksia tapahtumaan myös muillekin henkilöille Käyttäjänhallinta -sivulla.

Käyttöoikeuden lisääminen

Voit antaa käyttöoikeuden tapahtuman muokkaamiseen uudelle käyttäjälle klikkaamalla Lisää käyttäjä -painiketta. Anna käyttäjän sähköpostiosoite ja valitse mihin rooliin haluat käyttäjän lisätä. Vaihtoehtoina ovat:

  • Tapahtuman ylläpitäjä (täydet käyttöoikeudet muokata tapahtumaa)
  • Toimitsija (käyttöoikeus ainoastaan syöttää otteluiden tuloksia ja ottelutapahtumia (maalit, syötöt jne.)

Kun klikkaat Lähetä pyyntö, annetaan kyseiselle käyttäjätilille käyttöoikeudet tapahtumaasi ja samalla käyttäjätilin lisäämisestä lähetetään sähköposti kyseisen henkilön sähköpostiosoitteeseen.

Kun annat käyttöoikeudet henkilölle, lähetetään hänelle viesti siitä että olet antanut hänelle käyttöoikeudet tapahtumaasi. Mikäli käyttäjällä ei ole vielä käyttäjätiliä järjestelmässämme, lähetetään hänelle samalla myös ohjeet käyttäjätilin tekemiseksi. Kun lisäämäsi käyttäjä on vahvistanut käyttäjätilinsä, pääsee hän muokkaamaan tapahtumasi tietoja kirjautumalla palveluun.