2.23 Seuran käyttäjätilien hallinta

Alussa käyttöoikeudet seuratietojen muokkaamiseen on ainoastaan seuran luoneella käyttäjällä. Voit kuitenkin halutessasi antaa käyttöoikeuksia seuran tietojen ja tapahtumien hallinnoimiseksi myös muillekin henkilöille Seuran käyttäjät -sivulla.

Käyttöoikeuden lisääminen

Voit antaa käyttöoikeuden seuran tietojen ja tapahtumien hallinnoimiseksi uudelle käyttäjälle klikkaamalla Lisää käyttäjä -painiketta. Anna käyttäjän sähköpostiosoite ja valitse mihin rooliin haluat käyttäjän lisätä. Vaihtoehtoina ovat:

  • Seuran ylläpitäjä (täydet käyttöoikeudet hallinnoida seuran asioita)
  • Joukkueenjohtaja (käyttöoikeus luoda ja tilata seuralle uusia tapahtumia)/li>

Kun klikkaat Lähetä pyyntö, annetaan kyseiselle käyttäjätilille käyttöoikeudet seuraasi ja samalla käyttäjätilin lisäämisestä lähetetään sähköposti kyseisen henkilön sähköpostiosoitteeseen.

Kun annat käyttöoikeudet henkilölle, lähetetään hänelle viesti siitä että olet antanut hänelle käyttöoikeudet seuraasi. Mikäli käyttäjällä ei ole vielä käyttäjätiliä järjestelmässämme, lähetetään hänelle samalla myös ohjeet käyttäjätilin tekemiseksi. Kun lisäämäsi käyttäjä on vahvistanut käyttäjätilinsä, pääsee hän hallinnoimaan seurasi asioita kirjautumalla palveluun.