Kuinka pääsen alkuun?

GameResultsOnline on suunniteltu urheilutapahtuman tilastointiin sekä koko tapahtuman viestinnän työkaluksi. Palvelun käyttöönotto on helppoa:

  1. Rekisteröi itsellesi käyttäjätili palveluumme. Rekisteröinnin yhteydessä saat myös luotua seurallesi ensimmäisen tapahtuman ja pääset käyttämään palveluamme heti kun olet aktivoinut käyttäjätilisi sähköpostiosoitteeseesi lähettämämme aktivointilinkin kautta.
  2. Käyttäjätilin akvitoimisen jälkeen, kirjaudu sisään palvelumme hallintanäkymään sähköpostiosoitteesi ja rekisteröinnin yhteydessä antamasi salasanan avulla.
  3. Kirjautumisen jälkeen rekisteröinnin yhteydessä luomasi tapahtuma näkyy sinulle käyttöliitymässä ja pääset hallinnoimaan sen tietoja. Tapahtumat luodaan aluksi aina ns. "ilmoituksena". Ilmoituksessa on käytössä aina rajattu määrä toiminnallisuutta ja otteluiden sekä tulosten syöttämiseksi sinun tuleekin ensiksi ostaa tapahtumaasi maksullinen tulospalvelutoiminnallisuus. Ostetulla tapahtumalla on käytössä kaikki palvelun mahdollistamat toiminnot.

Tapahtumanilmoitusta voit hyödyntää markkinointimielessä vaikka et vielä tietäisi kaikkia osallistuvia joukkueita. Kokoa palveluun tietopaketti tapahtumastasi lisäämällä omia infosivuja kuten: yleisinfo, säännöt, saapumisohjeet, majoitustiedot tai vaikka ruokailuryhmät. Voit täydentää osallistuvat joukkueet näiden varmistuessa.