Finland Lions Cup 04 FINLAND LIONS CUP 04
26.4. - 27.4.2014 Matinkartanontie 9-11, 02230 Espoo | Suomi

Turnausinfo

TURNAUSPAIKKA JA AIKATAULU

Finland Lions Cup –turnaus pelataan Espoossa Matinkylässä, jossa turnauskäytössä ovat Matinkylän jäähalli (kaukalo MK1) sekä harjoitushalli (kaukalot MK2 ja MK3). Jäähallin osoite on Matinkartanontie 9-11,02230 Espoo.

Turnaukseen osallistuu 12 joukkuetta, joista yhteensä 16 peliryhmää. Otteluita on yhteensä 44. Turnauksen onnistuneen läpiviemisen ehdoton edellytys on aikataulussa pysyminen. Kunkin joukkueen on oltava pelivalmiina hyvissä ajoin ennen ottelun alkamista.

Turnauksen peliryhmät jaetaan neljään neljän peliryhmän lohkoon (A-D). Ensimmäiset pelit alkavat klo 9.00, ja viimeiset pelit päättyvät klo 17.30 mennessä. Turnaus pelataan pitkällä kentällä, E2 säännöillä. Pelien pituus on 2 x 15 minuuttia, kuitenkin siten, että yksittäisen pelin maksimikesto on 50 minuuttia. Jokaiselle joukkueelle tulee 3 alkulohkopeliä lauantaina, jonka jälkeen lohkoissa sijoilla 1-2 olevat joukkueet sijoitetaan ylempään jatkosarjaan ja lohkoissa sijoilla 3-4 olevat joukkueet sijoitetaan alempaan jatkosarjaan. Ylemmässä jatkosarjassa pelataan 3 sijoituspeliä ristikkäin sunnuntaina, alemmassa kaksi. Jokaiselle joukkueelle tulee siten 5-6 peliä, riippuen sijoituksesta. Otteluiden tuomareina toimivat Erotuomarikerhon tuomarit, jotka voivat käyttää apunaan juniorituomareita.

TURNAUSSIJOITUKSET JA PALKITSEMINEN

Turnauksessa sijoille 1.-3. sijoittuneet joukkueet palkitaan mitaleilla ja turnauspokaaleilla pronssi- ja finaalipelien jälkeen.

Lisäksi kustakin joukkueesta palkitaan turnaustsemppari. Kukin joukkue valitsee palkittavan pelaajan itse ja ilmoittaa sen 10 minuuttia ennen joukkueen viimeisen pelin päätöstä toimitsija-aitioon.

TURNAUKSEN MUU OHEISTOIMINTA

Turnauspaikan läheisyydessä myydään buffetissa kahvia, teetä, virvokkeita sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia sekä tilauksesta paikalle toimitettuja Subway-leipiä.

Lisäksi paikanpäällä voi osallistua arpajaisiin sekä testata vetoaan lämäritutkassa  – sekä arpajaisissa että tutkassa on edellisten vuosien tapaan erittäin hyvät palkinnot.