Finland Lions Cup 04 FINLAND LIONS CUP 04
26.4. - 27.4.2014 Matinkartanontie 9-11, 02230 Espoo | Suomi

Ohjeita joukkueille

OPASTUS TURNAUSPAIKALLE

Seuraavan linkin kautta löytyy opastus Matinkylän jäähallille.

TURNAUSTOIMISTO JA ILMOITTAUTUMINEN

Jos teillä on turnaukseen liittyviä kysymyksiä turnauksen aikana, pyydämme olemaan yhteydessä turnaustoimistoon, joka sijaitsee Matinkylän harjoitushallin toisessa kerroksessa (kokoushuoneet Yläpesä ja Ylämummo).

Pyydämme peliryhmien joukkueenjohtajia ilmoittamaan joukkueensa paikallaolevaksi turnauspäivänä heti paikalle saapuessaan turnaustoimistoon. Tässä yhteydessä joukkueet vahvistavat peliryhmien kokoonpanot ja ilmoittavat niihin mahdollisesti tulleista muutoksista, sekä joukkueille osoitetaan pukukoppi ja jaetaan esim. lounasliput, turnausjulkaisut ja muuta mahdollista tietoa turnauksesta.

PUKUKOPIT

Jokainen joukkue saa käyttöönsä pysyvän kopin turnauspelien ajaksi, saman joukkueen eri peliryhmät sijoitetaan yhteiseen pukukoppiin.  Pyydämme huomioimaan, että pukukoppi tulee tyhjentää viipymättä peliryhmän viimeisten pelien jälkeen. Joukkueille on varattu seuraavat pukukopit:

Joukkue Halli Koppi
Haukat MK1 2
Sport MK1 4
TPS Black ja White MK1 5
Blues Juniors 1 ja 2 MK1 7
EVU MK1 8
HIFK Snagarin Kingit ja Brakun Kundit MK2/MK3 1
Kiekko-Vantaa MK2/MK3 2
Jokerit Blue ja White MK2/MK3 3
Saipa MK2/MK3 4
Kolpino Hawks MK2/MK3 5
Ketterä MK2/MK3 6
Salamat MK2/MK3 7

Matinkylän jäähalli (MK1), Matinkylän harjoitushalli (MK2 ja MK3)

Pelaajilla tulee ehdottomasti olla luistinsuojat mukana, koska peliryhmät joutuvat siirtymään myös eri jäähallien välillä (etäisyys noin 10 metriä), jolloin pukukoppi saattaa sijaita eri hallissa kuin missä osa peleistä on.

Pyrimme järjestämään muutaman sellaisen pukukopin, joihin kauempaa tulevat joukkueet voivat halutessaan jättää varusteita yön yli säilytykseen lauantain pelien päätyttyä. Tarkempaa tietoa tästä saa turnauspäivänä turnaustoimistosta.

LUISTINTEN TEROITUS

Jäähallilla sijaitseva teroituspiste tarjoaa maksullisena palveluna mm. luistinten teroituksen (teroitus-palvelun aukioloaikoja voi tarvittaessa tiedustella erikseen). Jäähallilla on myös huollolle varattu tila.

ENSIAPUJÄRJESTELYT

Turnauspaikalla on EA1 – tason henkilöitä paikalla.

PYSÄKÖINTIPAIKAT  JA KANNUSTUSJOUKKOJEN KATSOMOT

Turnauksen aikana vaihtoaitioissa ja kaukaloiden läheisyydessä saavat järjestäjän lisäksi liikkua vain pelaajat ja peliryhmien toimihenkilöt. Yleisön tulee seurata otteluita katsomoista. Katsomoihin kuljetaan eri sisäänkäyntien kautta kuin pukukoppitiloihin.

Alla olevan linkin kautta löytyy tärkeää tietoa turnausalueen pysäköintipaikoista. Kartasta näkyvät myös pelaajien ja katsojien erilliset sisäänkäynnit.

Opastus Matinkylän jäähallille