Powered by GameResultsOnline.com tournament management

FINLAND LIONS CUP BOYS U11 Kiekko-Espoo 2011 Täynnä

8.4. - 10.4.2022 Espoonlahti harjoitusjäähalli, Espoonlahti Forum, Warrior-Areena Alpha-kaukalo, Warrior-Areena Covert-kaukalo, Tapiolan harjoitusjäähalli, Metro areena | Suomi

Kiekko-Espoo U11 ikäluokan joukkueet järjestävät yhdessä viikonlopun turnauksen Lions Cup turnauksen. Lions Cup ja Pelimatkat yhteistyön kautta turnaukseen on odotettavissa myös kansainvälisiä joukkueita. Ottelut pelataan Tapiolassa Metro Areenalla ja viereisessä harjoitushallissa sekä Espoonlahden ja Leppävaaran halleissa pe 8.- su 10.4.2022.

Sarjoina AAA (16 joukkuetta yhteensä), AA (16 joukkuetta yhteensä) ja A (8 joukkuetta yhteensä).

Ilmoittautumistilanne vierasjoukkueiden osalta (25.1):

AAA: Jokerit, Koovee, Saipa, Ässät, Kalpa, KJT, TPS, TIHC, SHD (Ruotsi), Vipers (Estonia), Jokipojat, Kiekko-Vantaa, 2 x Kiekko-Espoo Blues, Kiekko-Espoo EKS ja Kiekko-Espoo EPS (SARJA ON TÄYNNÄ) 

AA: Jokerit, 2 x Saipa, Ässät, Kalpa, KJT, Kiekko-Tiikerit, PIPS, TPS, 2 x Kiekko-Vantaa, 2 x Kiekko-Espoo Blues, Kiekko-Espoo EKS ja 2 x Kiekko-Espoo EPS (SARJA ON TÄYNNÄ) 

A: Ässät, Kalpa, KJT, Jokipojat, Kiekko-Vantaa, Kiekko-Espoo Blues, Kiekko-Espoo EKS ja Kiekko-Espoo EPS (SARJA ON TÄYNNÄ) 

***

Turnausmaksu on 800€ per osallistuva joukkue. 150€ varausmaksu laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen. Loppu 650€ helmikuun lopussa. Varausmaksua ei palauteta, jos joukkue peruuttaa osallistumisensa. Järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Jos turnaus perutetaan covid-19 vuoksi tai järjestäjä muuten päättää itse peruuttaa turnauksen, maksetut osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä, mukaanlukien varausmaksu.

Pyrimme sijoittamaan joukkueet otteluaikatauluihin mahdollisimman pian sen jälkeen, kun osallistuvat joukkueet ovat selvillä. Kaikki joukkueet pelaavat 6 ottelua (2 x 15 min, 50 min max) huolimatta siitä, mikä on joukkueen lopullinen sijoitus. 

Turnauspäivät ovat:

pe 8.4.2022 (n. 17-21 välillä 1 x peli kaikilla)

la 9.4.2022 (n. 8-20 välillä 3 x peli kaikilla)

su 10.4.2022 (n. 8 - 16.30 (riippuen sijoituksesta) 2 x peli kaikilla)

TÄMÄNÄN HETKISET OTTELUOHJELMAT JA JOUKKUEIDEN LOHKOSIJOITTELUT OVAT ALUSTAVIA JA NIIHIN SAATTAA TULLA MUUTOKSIA.

Joukkueet pelaavat kaikki ottelunsa samassa hallissa perjantai-lauantai. Sunnuntaiksi voi joutua vaihtamaan hallia. Kaikki hallit sijaitsevat 15-20 min ajomatkan päässä toisistaan.

Kiekko-Espoon U11 joukkueet Blues, EKS ja EPS osallistuvat turnaukseen omilla pelijoukkueilla seuraavasti eri tasoilla:

AAA: 2 x Blues, 1 x EKS ja 1 x EPS

AA: 2 x Blues, 1 x EKS ja 2 x EPS

A: 1 x Blues, 1 x EKS ja 1 x EPS

Isäntäjoukkueet pelaavat tasavahvoilla kokoonpanoilla sarjassa niissä tapauksissa, kun samasta joukkueesta on kaksi pelijoukkuetta samassa sarjassa.

TURNAUSRUOKAILUT

Turnausruokailut laskutetaan erikseen ja tilaukset niihin kerätään osallistuvilta joukkueilta myöhemmin erikseen. Lauantaina ja sunnuntaina tulee olemaan mahdollisuus sekä lounaaseen että päivälliseen. Perjantain ei ole järjestettyä ruokailua. Ruokailut järjestetään halleilla tai kävelymatkan päässä sen läheisyydessä. Ruokailun hinta on 10€ / annos sisältäen lämminruoka, leivät, juomat ja salaatit.

MAJOITUS

Tarkemmat tiedot, katsothan erillinen MAJOITUS sivu.

Tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Tuomas Puheloinen

0503112288

tuomas.puheloinen@gmail.com

Kiekko-Espoo Blues

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2022 GameResultsOnline.com