Powered by GameResultsOnline.com tournament management

HJK PLG-turnaus 2021

3.9. - 5.9.2021 Helsinki, Talin liikuntapuisto | Suomi

Säännöt

IKÄLUOKKA

KENTTÄ

PELIMUOTO

PELIAIKA

PALLO

PAITSIO

T14 (-07)

100*65

11vs11

2*20

5

normaali

T13 (-08)

60*40

8vs8

2*15

4

normaali

T12 (-09)

60*40

8vs8

2*15

4

normaali

T11 (-10)

60*40

8vs8

2*15

4

maalialue

T10 (-11)

60*40

8vs8

2*15

4

maalialue

Turnauksessa jokaiselle joukkueelle tulee vähintään 5 ottelua.
 
Turnauksessa palkitaan jokaisesta sarjasta kolme parasta joukkuetta mitaleilla sekä voittajajoukkue pokaalilla.

Kaikki turnauksen joukkueet pelaavat ensin lohkopelit. Kaikki joukkueet etenevät jatkopeleihin.

Lohkovaiheen tilanne määräytyy seuraavasti: 
 
1. Pisteet (voitto 3, tasapeli 1)     
2. Keskinäinen ottelu     
3. Keskinäisen ottelun maaliero
4. Keskinäisen ottelun tehdyt maalit
5. Lohkon otteluiden maaliero
6. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
7. Arpa

Jatkolohkon tilanne määräytyy seuraavasti:

1. Pisteet (voitto 3, tasapeli 1)     
2. Keskinäinen ottelu     
3. Keskinäisen ottelun maaliero
4. Keskinäisen ottelun tehdyt maalit
5. Lohkon otteluiden maaliero
6. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
7. Arpa

Jatkopeleissä (HUOM! Välierät ja sijoitusottelu. Ei jatkolohkossa)) ei pelata jatko-ottelua, vaan voittaja ratkaistaan suoraan rangaistuspotkukilpailussa. Rp-kisaan saavat osallistua ne pelaajat, jotka olivat kentällä pelin päättyessä. Ainoastaan maalivahdin voi vaihtaa loukkaantumistapauksissa. Rp-kisaan osallistuu kolme pelaajaa per joukkue. Jos tilanne tasan, ratkaistaan voittaja kerrasta poikki -systeemillä. Sama pelaaja ei saa potkaista ennen kuin kaikki potkuihin osallistuvat pelaajat ovat potkaisseet.

Joukkueiden on oltava valmiina kentän vieressä 10 minuuttia ennen ottelun alkua. Jos joukkeilla samanlaiset asut, vierasjoukkueen pitää vaihtaa peliasua.

Joukkue voi hakea turnausjärjestäjältä hyvällä syyllä yli-ikäisyyslupaa pelaajille. Kuitenkin niin, että kentällä saa olla kerrallaan vain kaksi yli-ikäistä pelaajaa saman aikaisesti. Joukkueessa saa olla korkeintaan kolme yli-ikäistä pelaajaa.

Kentältä poistettu pelaaja on pelikiellossa vähintään seuraavassa ottelussa samassa sarjassa, jossa hänet on poistettu kentältä. Jury päättää mahdollisista lisärangaistuksista.

Jos näiden sääntöjen rikkomuksia tai muita erimielisyyksiä kilpailuihin nähden tapahtuu, niistä voidaan tehdä vastalause. Vastalausetta pelikenttien ja varusteiden johdosta ei tutkita, ellei erotuomareille ole tehty tästä ilmoitusta ennen ottelua. Jos vastalause tehdään erotuomarin päätöstä vastaan, tästä on ilmoitettava erotuomareille välittömästi ottelun päätyttyä, ennen kuin hän on poistunut ottelupaikalta. Vastalause on tarkoin perusteltava ja siitä seuraa 200 euron suuruinen vastalausemaksu. Se palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Vastalause tulee jättää kirjallisena kisatoimistoon yhden tunnin kuluessa ottelun päättymisestä. Turnauksen juryn päätöksestä ei voi valittaa.

Kortteja ei jaeta T10 eikä T11 sarjoissa. Pelaaja voidaan kuitenkin ohjata pois kentältä sopimattoman käytöksen tai välivaltaisuuden vuoksi. 

Turnausjärjestäjä ei vakuuta turnaukseen osallistuvia pelaajia tai taustahenkilöitä. Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva vakuutus. Ulkomaisilla pelaajilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus tai muu vakuutus, mikä korvaa otteluissa tapahtuvat tapaturmat.

Joukkueen, joka keskeyttää turnauksen, on maksettava 200 euron sakko turnausjärjestäjälle.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com