Finland Lions Cup U12 - Sponsored by Bo LKV TÄYNNÄ

8.4. - 10.4.2022 Matinkylä | Suomi

Säännöt

HUOM - OTTELUOHJELMAAN SAATTAA TULLA MUUTOKSIA! - VIIMEISIN TIETO LÖYTYY AINA TÄÄLTÄ GAME RESULT -SIVUILTA! /// 31.3.2022

Turnaussäännöt

Lions Cup sponsored by Bo lkv pe 8.-10. huhtikuuta 2022. Ilmatar Areena ja harjoitushalli (Osoite: Matinkartanontie 9-11, 02230 Espoo). Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) U12-junioreiden sääntöjä seuraavin poikkeuksin:

Joukkueet ja peliasut

Turnaukseen osallistuvat:

• AAA: 12 joukkuetta
  • AA: 12 joukkuetta
  • A: 12 joukkuetta

Jokaiselle joukkueelle tulee 6 ottelua.

Joukkueilla tulee olla kaksi erillistä peliasua, tummempi koti- ja vaaleampi vieraspelipaidat. Tästä voidaan poiketa pelaavien joukkueiden välisellä keskinäisellä sopimuksella.

Peliaika ja rangaistukset

• Peliaika turnauksen peleissä on 2 x 15 min tehokasta aikaa, kokonaispeliaika 50 minuuttia. Erätauko 1 min.
  • Peli Päätyjä ei vaihdeta erien välissä.
  • Joukkueiden tulee huolehtia siitä, että he ovat valmiina hyvissä ajoin ennen oman ottelun alkua (min. 5 min ennen paikalla). Ottelu aloitetaan välittömästi jäänajon ja maalien asettamisen jälkeen. Mikäli joukkue ei ole turnaus aikataulun mukaisesti ottelun alkaessa valmis aloittamaan, tuomitaan joukkue hävinneeksi 5 – 0. Kokonaisajan vuoksi aikalisän käyttö ei ole sallittua. Jäänajo suoritetaan joka toisen ottelun jälkeen.
  • Turnauksessa on käytössä 1 minuutin, 5 minuutin ja 10 minuutin rangaistukset.

Turnaustapa

Kaikissa kolmessa sarjassa noudatetaan samaan turnaustapaa. Joukkueet (12) pelaavat kahdessa kuuden (6) joukkueen lohkossa yksinkertaisen alkusarjan, jonka jälkeen pelataan sijoitusottelut otteluohjelman mukaisesti.

Alkusarjan lohkojen:

• 1. sijoittuneet joukkueet pelaavat sijoitusotteluita sijoista 1-2.
  • 2. sijoittuneet joukkueet pelaavat sijoitusotteluita sijoista 3-4.
  • 3. sijoittuneet joukkueet pelaavat sijoitusotteluita sijoista 5-6.
  • 4. sijoittuneet joukkueet pelaavat sijoitusotteluita sijoista 7-8.
  • 5. sijoittuneet joukkueet pelaavat sijoitusotteluita sijoista 9-10.
  • 6. sijoittuneet joukkueet pelaavat sijoitusotteluita sijoista 11-12.

Voitetusta ottelusta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Yksityiskohtainen ottelukaavio löytyy tulos palvelujärjestelmästä.

• 8. Arpa

Mikäli finaali-, pronssi- ja sijoitusottelut päättyvät tasan ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailulla seuraavasti:

• Voittomaalikilpailu aloitetaan kolmella eri pelaajalla / joukkue, jotka joukkueen valmentaja ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi peliajan päätyttyä.
  • Mikäli kolmen ensimmäisen laukojaparin jälkeen tilanne on edelleen tasan, nimetään joukkueista yksi uusi pelaaja pari suorittamaan laukausta. Pelaaja ei saa suorittaa toista rangaistuslaukausta ennen kuin jokainen joukkueen kenttäpelaaja on suorittanut yhden rangaistuslaukauksen.
  • Voittomaalikilpailun aloittaa ohjelmaan merkitty vierasjoukkue ottelun tuomarin nimeämään peli päätyyn.
  • Ainoastaan ratkaiseva maali kirjataan ottelun lopputulokseen. Ratkaiseva maali kirjataan pelaajalle, joka suoritti laukauksen.

Turnauksen Jury ja vastalauseet

Vastalauseet käsittelee turnauksen Jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalauseet on esitettävä kirjallisena 10 minuutin kuluttua ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 200 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään. Juryn muodostavat turnauksen turnauspäällikkö, sekä kaksi nimettyä Juryn jäsentä. Tarvittaessa Jury kuulee myös ottelun tuomaria. Hyväksyäkseen vastalauseen Juryn täytyy olla yksimielinen päätöksessään. Jury ei ole velvollinen selittämään päätöksiään.

Vastuut

Turnauksen järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että kaikilla pelaajilla on voimassa oleva lisenssi ja vakuutukset. Jokaisella pelaajalla, valmentajalla ja muulla joukkueen toimintaan aktiivisesti osallistuvalla vanhemmalla tulee olla voimassaoleva lisenssi/vakuutus. Turnauksessa on paikalla EA1-kortin omaavia henkilöitä.

Tulospalvelu ja joukkueiden kokoonpanot

Turnauksen tulospalvelu hoidetaan sähköisesti www.gameresultsonline.com -palvelussa, josta löytyvät otteluohjelmat, joukkueet sekä sähköinen tulospalvelu. Jokainen joukkue on velvollinen ilmoittamaan joukkueen kokoonpanot turnaus järjestäjälle etukäteen erikseen ohjeistetulla tavalla. Mahdolliset muutokset kokoonpanoihin on tehtävä turnaus toimistossa viimeistään 20 minuuttia ennen ottelun alkua.

Mitaleita jaetaan turnauksessa kolmelle parhaiten sijoittuneen joukkueen pelaajille.