Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Finland Lions Cup U12 - Sponsored by Bo LKV TÄYNNÄ

8.4. - 10.4.2022 Matinkylä | Suomi

LIONS CUP U12 - Sponsored by Bo LKV -turnaus Espoossa 8. - 10. 4.2022  (TURNAUS ON TÄYNNÄ)

Turnauspaikkanamme toimii Espoon uusi, uljas, jääurheilupyhättö: Matinkylän Ilmatar Areena ja harjoitushalli. Uudesta olympiatason jääurheilukeskuksesta löytyy kahdesta hallista yhteensä 5 jäätä, mikä mahdollistaa meille erinomaiset mahdollisuudet upealle turnaukselle. Saamme paikalle myös kansainvälisiä vieraita ja teemme yhteistyötä Lions Cup ja Pelimatkat Sports Travel -organisaatioiden kanssa.

OSOITE: Matinkartanontie 9-11

Turnauksen järjestävät Kiekko-Espoo Blues, EKS ja EPS 2010-joukkueet. 

Sarjoina pelataan AAA (12 joukkuetta yhteensä), AA (12 joukkuetta yhteensä) ja A (12 joukkuetta yhteensä) = 36 joukkuetta.

  • AAA: Ahmat-Kiekko, Koovee, Pelicans, Ässät, SWE Hockey Future, TPS, Nikkarit, Kiekko-Laser, Blues 1 ja 2, EKS ja EPS
  • AA: Kurra, Pelicans, EVU, Raision Nuorisokiekko, Ässät, IHK Sparta Sarpsborg (NOR), TPS, Nikkarit, Kiekko-Laser, Blues, EKS ja EPS
  • A: Kiekko-Vantaa, Ahmat-Kiekko, EVU, Kurra, Vuosaaren Viikingit, Raision Nuorisokiekko, TPS, Nikkarit, Kiekko-Laser, Blues, EKS ja EPS

Turnauksen hinta:  850 € / peliryhmä, jos samasta joukkueesta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä, niin hinta seuraavilta ryhmiltä on 800 € / peliryhmä. Turnauksen hintaan sisältyy vähintään 6 peliä / ryhmä (alkusarjat + sijoituspelit). 200 € varausmaksu laskutetaan mahdollisimman pian ilmottautumisen jälkeen. Loppusumma helmikuun lopussa. Varausmaksua ei palauteta, jos joukkue peruuttaa osallistumisensa. Järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Jos turnaus perutetaan covid-19 vuoksi tai järjestäjä muuten päättää itse peruuttaa turnauksen, maksetut osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä, mukaanlukien varausmaksu.

Peliaika: 2 x 15 min tehokasta, 50 minuutin kokonaispeliaika.

Ottelukaavio: On valmis, mutta aina saattaa tulla muutoksia, kun näin isosta palapelistä on kyse :) /// 14.3.2022 (Ottelukaaviota muokattu viimeksi 30.3.2022, muutos La ilta)

Turnausruokailut: katso erillinen ruokailu sivu.

Majoitustarjoukset: katso erillinen majoitus sivu. 

Tervetuloa kevään 2022 kovimpaan U12-turnaukseen!

Turnaustiimi: Jaana, Johanna, Jussi, Kimmo ja Marjut (espoo.turnaus@gmail.com)

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com