Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Finland Lions Cup U12 - Sponsored by Bo LKV

8.4. - 10.4.2022 Matinkylän jääurheilukeskus | Suomi

Turnauskutsu: LIONS CUP U12 - Sponsored by Bo LKV 

Tervetuloa mukaan 8. - 10.4.2022 2010-vuonna syntyneiden ja kaikilla tasoilla (AAA, AA, A) pelattavaan jääkiekkoturnaukseen. Turnauspaikkanamme toimii Espoon uusi, uljas, jääurheilupyhättö: Matinkylän Ilmatar Areena. Uudesta Olympiatason jääurheilukeskuksesta löytyy kahdesta hallista yhteensä 5 jäätä, mikä mahdollistaa meille erinomaiset mahdollisuudet upealle turnaukselle. Odotamme paikalle myös kansainvälisiä vieraita ja teemme yhteistyötä Lions Cup ja Pelimatkat Sports Travel -organisaatioiden kanssa.

Sarjoina pelataan AAA (12 joukkuetta yhteensä), AA (16 joukkuetta yhteensä) ja A (12 joukkuetta yhteensä) = 40 joukkuetta.

Ilmoittautumistilanne vierasjoukkueiden osalta (26.11):

  • AAA: Tordön Hockey (SWE), Hockey Future (SWE), TPS, Nikkarit, Kiekko-Laser (mukaan mahtuu vielä 2 kotimaista joukkuetta), 1 paikka vielä varattuna ulkomaalaisille joukkueille (vapautuu 15.12. jälkeen, jos ei täyty)
  • AA: Hockey Future (SWE), TPS, Nikkarit, Kiekko-Laser (mukaan mahtuu vielä 7 kotimaista joukkuetta), 2 paikkaa vielä varattuna ulkomaalaisille joukkueille (vapautuu 15.12. jälkeen, jos eivät täyty)
  • A: TPS, Sparta Sarsborg (NOR), Nikkarit, Kiekko-Laser (mukaan mahtuu vielä 4 kotimaista joukkuetta), 1 paikka vielä varattuna ulkomaalaisille joukkueille (vapautuu 15.12. jälkeen, jos ei täyty)

Turnauksessa mukana järjestäjoukkueet: Kiekko-Espoo Blues, EKS ja EPS (kaikki tasot). Kiekko-Espoon U12 joukkueet Blues, EKS ja EPS osallistuvat turnaukseen omilla pelijoukkeilla seuraavasti eri tasoilla:

  • AAA: 2 x Blues, 1 x EPS ja 1 x EKS
  • AA: 1 x Blues, 1 x EKS ja 1 x EPS
  • A: 1 x Blues, 1 x EKS ja 1 x EKS

Turnauksen hinta:  850 € / peliryhmä, jos samasta joukkueesta osallistuu useampi kuin yksi peliryhmä, niin hinta seuraavilta ryhmiltä on 800 € / peliryhmä. Turnauksen hintaan sisältyy vähintään 6 peliä / ryhmä (alkusarjat + sijoituspelit). 200 € varausmaksu laskutetaan mahdollisimman pian ilmottautumisen jälkeen. Loppusumma helmikuun lopussa. Varausmaksua ei palauteta, jos joukkue peruuttaa osallistumisensa. Järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa turnaus. Jos turnaus perutetaan covid-19 vuoksi tai järjestäjä muuten päättää itse peruuttaa turnauksen, maksetut osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä, mukaanlukien varausmaksu.

Pääkaupunkiseudun ja ulkomailta tulevilla joukkueilla turnaus voi alkaa jo pe 8.4 iltana. Kauempaa kotimaasta tulevilla lauantaina 9.4. Pyrimme sijoittamaan joukkueet otteluaikatauluihin mahdollisimman pian sen jälkeen, kun osallistuvat joukkueet ovat selvillä. 

Peliaika: 2 x 15 min tehokasta, 50 minuutin kokonaispeliaika.

Turnausruokailut laskutetaan erikseen ja tilaukset niihin kerätään osallistuvilta joukkueilta myöhemmin erikseen. Lauantaina ja sunnuntaina tulee olemaan mahdollisuus sekä lounaaseen että päivälliseen. Perjantaina ei ole järjestettyä ruokailua. Ruokailut järjestetään hallilla tai kävelymatkan päässä sen läheisyydessä. Ruokailun hinta on n. 10€ / annos sisältäen lämminruoka, leivät, juomat ja salaatit.

Majoitustarjoukset: katso erillinen majoitus sivu. 

 

Ilmoittautumiset ja muut tiedustelut voi lähettää turnaustiimille sähköpostilla  >> espoo.turnaus@gmail.com, kerro meille samalla, että onnistuuko teille pelit myös perjantaina. 

Tervetuloa kevään 2022 kovimpaan U12-turnaukseen!

Turnaustiimi: Jaana, Johanna, Jussi, Kimmo ja Marjut

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2021 GameResultsOnline.com