Powered by GameResultsOnline.com tournament management

OctoCup 2021

9.10. - 10.10.2021 Keski-Espoon Urheilupuisto | Suomi

Ohjeet

Yleistä

Turnaukseen ei pidä osallistua, mikäli henkilöllä on pieniäkään sairauden oireita tai hän kuuluu koronaviruksen kannalta johonkin riskiryhmään.

Kenttäalue on varattu vain pelaajien ja joukkueiden käyttöön. Yleisöä pyydetään seuraamaan otteluita katsomoista tai kenttien reunoilta kuitenkin kahden metrin turva etäisyyttä noudattaen.

Tilanteissa joissa kahden metrin turva etäisyyttä ei voida noudattaa suositellaan käytettävän kasvomaskia.

Jos sairastut COVID-19 virukseen turnauksen jälkeen niin toivomme, että siitä ilmoitetaan turnauksen järjestäjälle jotta muita joukkueita voidaan informoida mahdollisesta tartunnasta.

Ensiapu

Ensiapu piste sijaitsee buffetin yhteydessä.

Saapuminen turnaukseen

Turnaukseen ilmoittautumisen voi tehdä sähköisesti turnauspäällikölle Jarkko Leminen tekstiviestillä ja WhatsApp:lla numeroon +358 40 868 5462 tai sähköpostitse jarkko.leminen@gmail.com tai turnaustoimistoon. Sähköistä ilmoittautumista suositellaan.

Ottelut

Joukkueita suositellaan pesemään tai desinfioimaan kätensä ennen ja jälkeen ottelun.

Otteluissa ei suositella kättelyä ennen eikä jälkeen ottelun. Myöskään viirejä ei suositella vaihdettavan.

Pukuhuoneet

Pukuhuoneita ei suositella käytettävän, mutta jos sää tapahtumahetkellä on huono niin pukuhuoneet annetaan ensisijaisesti pitkämatkalaisten käyttöön. Kuitenkin niin, että joukkueen tulee tyhjentää pukuhuone tavaroistaan sieltä poistuttaessa jotta pukuhuone voidaan luovuttaa seuraavan joukkueen käyttöön. Pukuhuoneet ovat vain lyhyt aikaista käyttöä varten. Niitä ei voi varata koko turnauksen ajaksi.

Palkintojenjako

Palkintojen jaossa mitalit ja pokaali luovutetaan joukkueen kapteenille. Palkintojen jako tapahtuu finaalikentillä kilpa-sarja (TN1) ja haaste-sarja (TN2).

Buffet

Ensisijaisena maksuvälineenä suositellaan korttia tai MobilePay:tä

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com