Niemiturnaus 2016, PE10 NIEMITURNAUS 2016, PE10
27.5. - 29.5.2016 Suomen Urheiluopisto | Suomi

Turnausinfo

Turnaustietoa

Pelit järjestetään haaste- ja kilpasarjassa. Pelimuotona on 8 v 8 rangaistusalueen paitsiolla. Peliaiaka on 2x20 minuuttia ja pelit pelataan keinotekonurmella (2 kenttää) ja luonnon nurmella (2 kenttää). Turnauksessa käytetään Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa 2016 sääntöjä E10 ja E11 ikäisille.

Otteluohjelma sekä tulospalvelu on nähtävillä näillä sivuilla ja sitä päivitetään turnauksen edetessä.

Joukkueiden edustajaa pyydetään ilmoittamaan joukkueen saapuneeksi ja hakemaan turnausjulkaisun turnaustoimistosta keinotekonurmikenttien vierestä saapuessa turnauspaikalle hyvissä ajoin ennen ensimäisen oman ottelun alkua.

Joukkueen johtajien info järjestetään 27.5.2016 kello 21.00 Ilkka rakennuksen ala-aulassa. Yksi osallistuja joukkueesta mukaan.

Joukkueet vastaavat itse ensiavusta. Turnaustoimisto ohjeistaa ja neuvoo sairas- ja vammatapauksissa hakeutumaan akuutti 24 puhelinneuvontaan P. 03 819 2385, jossa hoitotarve voidaan arvioda ja neuvoa jatkomenettelyssä. Hätätapauksissa tulee aina soittaa hälytyskeskukseen 112.

Pelijärjestelmä

Ottelut pisteytetään siten että, voitosta saa 3 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen. Joukkueiden keskinäinen järjestys määräytyy seuraavin säännöin.

  1. Pisteet
  2. Keskinäisten otteluiden pisteet
  3. Keskinäisten otteluiden maaliero
  4. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
  5. Lohkon otteluiden maaliero
  6. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
  7. Arpa

Kilpasarjassa kolme neljän joukkueen lohkoa, joista ykköset, kakkoset ja kaksi parasta kolmosta puolivälieriin. Heikoin kolmonen ja neloset alaloppusarjaan. Kolmosten keskinäinen järjestys määräytyy samoilla säännöillä kuin lohkojen sisäinen järjestys (kohdat 1, 5, 6 ja 7).

Haastesarjassa kaksi viiden joukkueen lohkoa, joista ykköset ja kakkoset välieriin. Lohkon kolmoset ja neloset pelaavat sijoista 5-8 ja vitoset pelaavat keskenään kaksiosaisen ottelun sijoista 9-10.

Pudotuspeleissä tasapelin sattuessa järjestetään rangaistuspotkukilpailu, jossa aluksi kolme laukojaa molemmista joukkueista ja sen jälkeen yksi kerrallaan, kunnes voittaja on selvillä. 

Alue ja palvelut

Turnaus järjestetään Suomen urheiluopistolla, Vierumäellä. Pelitapahtumat, ruokailut, majoittuminen ja oheistapahtumat ovat kaikki kävelymatkan etäisyydellä, eikä siirtymisiin tarvita kulkuvälineitä. Alueen kartta on ladattavissa www.vierumaki.fi sivuilta. Aluella on hyvät palvelut ja kattava tarjonta liikunta- sekä vapaa-ajanpalveluita myös kannustusjoukoille.