LCT Laurinaho Custom Trailers

20.8. - 21.8.2022 Ylöjärvi | Suomi

Säännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailu- ja pelisääntöjä tietyin tapahtuman luonteeseen liittyvin poikkeuksin.

OTTELUT

• Ottelut pelataan Suomen Jääkiekkoliiton Hämeen alueen U15-sääntöjen mukaisesti turnauskohtaisin tarkennuksin.
  • Otteluiden kesto on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa; kokonaispeliaika maksimissaan 48 minuuttia. Kenttäkuuluttaja ilmoittaa, milloin kokonaisaikaa on jäljellä kaksi minuuttia. Poikkeuksena pronssi- ja finaalipelit, jotka pelataan 2 x 15 min ilman 48 minuutin maksimipeliaikaa.
  • Jää ajetaan jokaisen pelin jälkeen.
  • Erien välissä on minuutin mittainen tauko. Joukkueet eivät vaihda kenttäpäätyjä erien välissä.
  • Aikalisän ottaminen ei ole sallittua.
  • Joukkueet vastaavat siitä, että ne ovat valmiita viisi minuuttia ennen pelin alkua ja poistuvat jäältä ripeästi kättelyn jälkeen. Jos joukkue ei ole valmis aloittamaan ottelua turnausaikataulun mukaisesti, se tuomitaan hävinneeksi 5-0.
  • Kotijoukkue pelaa tummassa peliasussa, vierasjoukkue vaaleassa. Poikkeaminen käytännöstä on mahdollista joukkueiden keskinäisellä sopimuksella.
  • Kotijoukkueeksi merkitty joukkue pelaa katsomon puoleisessa päädyssä.

• arpa
  • Jatko-otteluissa voittaja ratkaistaan tasapelin jälkeen rangaistuslaukauskilpailulla. Ensin kolme eri laukojaa. Jos tilanne on sen jälkeen tasan, edetään yksi pari kerrallaan -periaatteella. Pelaajia ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Neljännestä laukojasta lähtien pelaaja voi olla jo kerran ratkaisua yrittänyt.
  • Pelisysteemi
    • Ottelut pelataan gameresultissa olevan ohjelman mukaisesti.
    • Ohjelma on muokattu 13 joukkueelle sopivaksi kuitenkin niin, että kaikille tulee vähintään 5 ottelua.

KOKOONPANOT

• Alaikäisten pelaajien määrää kokoonpanoissa ei rajoiteta.
  • Yli-ikäisten pelaajien käytölle turnauksessa tulee olla painavat syyt. Mikäli joukkue käyttää yli-ikäistä pelaajaa tulee tälle hakea lupa turnausjärjestäjältä. Yli-ikäisen pelaajan nimen perään merkitään tunnus (Y) joukkueen gameresultsissa olevaan turnauskokoonpanoon. Yli-ikäisiksi pelaajiksi katsotaan kaikki ennen 1.1.2008 syntyneet pelaajat.
  • Joukkueen vastuuhenkilö huolehtii siitä, että kokoonpanot ovat oikein turnauksen tulospalvelussa (GameResultsOnline) viimeistään tunti ennen joukkueen ensimmäistä ottelua. Sen jälkeen muutoksia ei voi tehdä ilman ilmoitusta turnauspäällikölle ja häneltä saatua lupaa.
  • Maalivahteja lukuun ottamatta kukin pelaaja saa edustaa vain yhtä joukkuetta turnauksessa.
  • Jos joukkue peluuttaa pelaajia vastoin ohjetta, joukkue tuomitaan hävinneeksi peli 5-0.

ISOT RANGAISTUKSET

• Jos pelaaja saa pelirangaistuksen, hän on automaattisesti pelikiellossa joukkueen seuraavassa ottelussa. Ottelurangaistuksen saavan pelaajan turnaus päättyy automaattisesti.
  • Kymmenen minuutin käytösrangaistus kärsitään normaalisti jäähyaitiossa. Jos pelaaja saa kaksi kymmenen minuutin rangaistusta yhden ottelun aikana, on hän automaattisesti pelikiellossa seuraavassa ottelussa.
  • Tuomari voi antaa joukkueen toimihenkilölle peli- tai ottelurangaistuksen. Toimihenkilön saama peli- tai ottelurangaistus johtaa automaattisesti toimihenkilön sulkemiseen turnauksesta.
  • Turnauksen jurylla ei ole oikeutta käsitellä erotuomariraportteja vaan ne ohjataan alueen kurinpitäjälle.

VAKUUTUKSET

• Turnaukseen osallistuvat joukkueet vastaavat vakuutuksistaan (pelaajat ja toimihenkilöt). Turnauksen järjestäjä ei ole vastuussa mahdollisista tapaturmista.

VASTALAUSEET

• Vastalausetapauksissa maksu on 100 euroa. Mikäli asia ratkaistaan sen tekijän hyväksi, summa palautetaan. Vastalause on tehtävä kirjallisesti viimeistään 10 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen ja se on toimitettava turnaustoimistoon. Turnauksessa toimii erikseen nimetty jury, joka kuulee tarvittaessa molempien joukkueiden edustajia sekä ottelun erotuomaristoa.

VALOKUVAAMINEN

• Turnauksessa otetaan valokuvia ja videoita, joita voidaan julkaista turnauksen sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, Youtube). Jos jossain joukkueessa halutaan kieltää pelaajien kuvien käyttö julkaisuissa, tulee tästä ilmoittaa ennen turnausta turnaustoimistoon.

MUUTOKSET

• Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluohjelmaa, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.