Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Mursu-Turnaus 2022

6.8. - 7.8.2022 Haminan jäähalli | Suomi

Säännöt A 7.8.2022

Säännöt: 

Pelataan isolla kentällä yksinkertainen alkulohko ja jatkopeleinä pronssipeli ja finaali. Pronssipelissä kohtaavat alkulohkon kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet joukkueet. Finaalissa kohtaavat alkulohkon ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuneet joukkueet. Jokaiselle joukkueelle tulee 4 peliä. Otteluiden kesto on 2x20 min tehokasta peliaikaa tai kokonaisaika 65 min. Erien välissä yhden minuutin erätauko. Ottelun molemmat erät pelataan samoissa päädyissä, eli ei vaihdeta erien välissä päätyjä. Jäänajo pelien välissä.  Alkulohkossa pelin päättyessä tasan, ei pelata jatkoaikaa eikä voittomaalikilpailua. Voitetusta ottelusta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja häviöstä nolla pistettä. Pronssipelin tai finaalipelin päättyessä  tasatulokseen ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailussa, niin että ensin laukoo kolme paria. Jos peli on vielä kolmen parin jälkeen tasan, jatketaan voittomaalikilpailua tasaparein pari kerrallaan, niin kauan että voittaja on selvillä. 

 

Joukkueiden sijoitus alkulohkossa määritetään seuraavasti:

1. Pisteet

2. Lohkon otteluiden maaliero

3. Lohkon otteluiden tehdyt maalit

4. Keskinäisten otteluiden pisteet

5. Keskinäisten otteluiden maaliero

6. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

7. Rangaistusminuutit ( vähemmän rangaistuksia saanut sijoittuu paremmin ) 

8. Arpa

 

Pelit pelataan SJL:n kilpailusäännöillä huomioiden U12 ikäluokan erityissäännöt.

 

Ottelut aloitetaan ohjelmaan merkittynä kellon aikana, ellei toisin ilmoiteta. Mikäli joukkue ei ole valmiina jäällä ottelun alkaessa, se katsotaan hävinneeksi kyseinen ottelu 5-0. Turnauksen aikataulu on tehty tiiviiksi, joten joukkueiden tulee olla valmiina ennen otteluiden alkua. Turnauksen järjestäjä pidättää oikeuden tehdä otteluohjelmaan muutoksia, mikäli aikataulussa ei pysytä.  Joukkueilla oltava kaksi eri väristä peliasua. Vierasjoukkueeksi merkitty joukkue vaihtaa tarvittaessa pelipaitaa.

 

 

Kurinpitosäännöt:

Pelaajan/toimihenkilön ottelussa saama käytös-, peli- tai ottelurangaistuksen jatkotoimenpiteet käsitellään kilpailusääntöjen mukaisesti. 

Joukkueet ovat velvollisia noudattamaan turnauksessa tasapuolista peluuttamista kaikkien kokoonpanoon nimettyjen pelaajien osalta.

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2022 GameResultsOnline.com