Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Mursu-Turnaus 2022

6.8. - 7.8.2022 Haminan jäähalli | Suomi

Säännöt AA 6.8.2022

Säännöt: 

Pelataan isolla kentällä yksinkertainen sarja ja sijoitukset määräytyvät tämän mukaan. Jokaiselle joukkueelle tulee 4 peliä. Otteluiden kesto on 2x15 min tehokasta peliaikaa tai kokonaisaika 50 min. Erien välissä yhden minuutin erätauko.  Ottelun molemmat erät pelataan samoissa päädyissä, eli ei vaihdeta erien välissä päätyjä. Jäänajo kahden pelin välein.  Pelin päättyessä tasan, ei pelata jatkoaikaa eikä voittomaalikilpailua. Voitetusta ottelusta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja häviöstä nolla pistettä.

 

Joukkueiden sijoitus lohkossa määritetään seuraavasti:

1. Pisteet

2. Lohkon otteluiden maaliero

3. Lohkon otteluiden tehdyt maalit

4. Keskinäisten otteluiden pisteet

5. Keskinäisten otteluiden maaliero

6. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

7. Rangaistusminuutit ( vähemmän rangaistuksia saanut sijoittuu paremmin ) 

8. Arpa

 

Pelit pelataan SJL:n kilpailusäännöillä huomioiden U12 ikäluokan erityissäännöt.

 

Ottelut aloitetaan ohjelmaan merkittynä kellon aikana, ellei toisin ilmoiteta. Mikäli joukkue ei ole valmiina jäällä ottelun alkaessa, se katsotaan hävinneeksi kyseinen ottelu 5-0. Turnauksen aikataulu on tehty tiiviiksi, joten joukkueiden tulee olla valmiina ennen otteluiden alkua. Turnauksen järjestäjä pidättää oikeuden tehdä otteluohjelmaan muutoksia, mikäli aikataulussa ei pysytä.  Joukkueilla oltava kaksi eri väristä peliasua. Vierasjoukkueeksi merkitty joukkue vaihtaa tarvittaessa pelipaitaa.

 

 

Kurinpitosäännöt:

Pelaajan/toimihenkilön ottelussa saama käytös-, peli- tai ottelurangaistuksen jatkotoimenpiteet käsitellään kilpailusääntöjen mukaisesti. 

Joukkueet ovat velvollisia noudattamaan turnauksessa tasapuolista peluuttamista kaikkien kokoonpanoon nimettyjen pelaajien osalta.

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2022 GameResultsOnline.com