Powered by GameResultsOnline.com tournament management

TAPPARA 09 APASSIT KIRVES CUP

19.4. - 20.4.2019 Hakametsän jäähallit | Suomi

Oheistoiminta

Tapahtumapaikalla hallien välisellä alueella on Tappara Apassit 09 -joukkueen ylläpitämä KAHVIO, jossa tarjolla niin suolaista kuin makeaa välipalaa (sämpylöitä, leivonnaisia, karkkia, juomaa ym.) sekä MAKKARAKOJU jossa grillaamme maistuvia Tampereen Lihajalosteen makkaroita.

 

Kahviossa on mahdollisuus korttimaksuun mutta kannattaa silti varata käteistä rahaa mukaan. Lähin pankkiautomaatti on Kalevan Prisman tiloissa, jonne on n. 10 min. kävelymatka ja muutaman minuutin ajomatka hallilta.

 

Paikalla myös TAPPARA ONNENPYÖRÄ josta voit pyöräyttämällä voittaa mitä mainiompia palkintoja. 2€ / pyöräytys, 5€ / kolme pyöräytystä ja jokaisella kerralla voittaa!

 

Jokaisella onnenpyörän pyöräytyksellä saat myös ARPALIPUN jolla voit osallistua nimikirjoituksilla varustettujen mailojen arvontaan.

Lauantaina klo 12.00 arvotaan Kristian Kuuselan, J-M Järvisen sekä Christian Heljangon mailat, jotka on varustettu Tapparan liigajoukkueen pelaajien nimmareilla!

 

Paikalla lisäksi muuta toimintaa koko perheelle: temppurata sekä värityspiste lapsille, terveysmittauspiste hieman isommillekin jossa voit mm. mittauttaa verenpaineen ja puristusvoimasi.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2019 GameResultsOnline.com