Kuuttiturnaus 2017 KUUTTITURNAUS 2017
23.9. - 24.9.2017 Kisapuisto | Suomi

 

Hyvät turnausvieraat

 

Perinteinen SaiPan järjestämä Kuuttiturnaus on kuulunut tärkeänä osana monien E-juniorien jääkiekkokauden avaukseen läpi vuosien. Järjestävät ikäluokat ovat tällä kertaa v. 2006 ja 2007 syntyneet pelaajat tukiryhmineen. Nyt järjestettävä turnaus on jo 29. peräkkäinen ja vuosi vuoden jälkeen turnaus herättää kiinnostusta niin SaiPan kuin muidenkin seurojen osalta.

Tänä vuonna joukkueita on mukana 24 neljässä eri sarjassa, pelejä pelataan viikonlopun aikana UK Areenalla sekä harjoitushallissa 68 kpl. Kaiken kaikkiaan viikonlopun mittaiseen turnaukseen osallistuu yli 350 pelaajaa, 100 toimihenkilöä, kymmeniä talkootyöläisiä ja lukemattomia muita kannustajia ja perheenjäseniä. Esitän suuret kiitokset kaikille, jotka omalla panoksellanne mahdollistatte hienon turnauksen järjestämisen jälleen kerran.

Tulemme jälleen näkemään otteluiden tiimellyksessä suuren joukon tunteita; iloa, pettymystä, onnistumista ja epäonnistumista. Kaikki tunteet kuuluvat urheiluun ja kehittävät nuoria urheilijanalkuja niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Toivon, että kaikkia joukkueita ja pelaajia kannustetaan vahvasti ja luodaan turnaukseen hieno ja mieliinpainuva tunnelma.

Toivotan kaikille menestystä ja nautinnollisia hetkiä juniorikiekkoilun parissa!

 

Panu Valkeapää

Turnauspäällikkö