Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kuuttiturnaus 2021

4.9. - 5.9.2021 Liiga-halli, UK1, UK2 | Suomi

Hyvät turnausvieraat

 

Perinteinen SaiPan järjestämä Kuuttiturnaus on kuulunut tärkeänä osana monien U-12 ja U-11 -juniorien jääkiekkokauden avaukseen. Turnauksen järjestävät tänä vuonna 2010 ja 2011 syntyneet SaiPan ikäluokat. Nyt järjestettävä turnaus on jo 33. peräkkäinen ja vuosi vuoden jälkeen turnaus herättää kiinnostusta niin SaiPan kuin muidenkin seurojen osalta.

Joukkueita on mukana 24 neljässä eri sarjassa ja pelejä pelataan viikonlopun aikana UK Areenalla sekä Liiga-hallissa 68 kpl. Kaiken kaikkiaan viikonlopun mittaiseen turnaukseen osallistuu yli 350 pelaajaa, 100 toimihenkilöä, kymmeniä talkootyöläisiä ja lukemattomia muita kannustajia ja perheenjäseniä. Esitän suuret kiitokset kaikille, jotka omalla panoksellanne mahdollistatte hienon turnauksen järjestämisen jälleen kerran.

Tulemme jälleen näkemään otteluiden tiimellyksessä suuren joukon tunteita; iloa, pettymystä, onnistumista ja epäonnistumista. Kaikki tunteet kuuluvat urheiluun ja kehittävät nuoria urheilijanalkuja niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Toivon, että kaikkia joukkueita ja pelaajia kannustetaan vahvasti ja luodaan turnaukseen hieno ja mieliinpainuva tunnelma.

Toivotan kaikille menestystä ja nautinnollisia hetkiä juniorikiekkoilun parissa!

 

Antti Weckström

Turnauspäällikkö

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com