Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Hotel Vanha Rauma - turnaus (kutsuturnaus)

4.9. - 5.9.2021 Tukiareena , Harjoitushalli | Suomi

Covid-19 ohjeistus ja erityisjärjestelyt

COVID-19 ohjeistus ja erityisjärjestelyt

Turnaukseen vain terveenä!

Turnaukseen ei tulla kipeänä! On ehdottoman tärkeää, että turnaukseen osallistuvat joukkueet vastaavat siitä, että kaikki pelaajat ja toimihenkilöt ovat terveitä turnaukseen tullessa. Järjestävä joukkue toivoo, että joukkueet välittävät tämän pyyntömme myös mahdollisesti turnaukseen saapuville kannustusjoukoille.

Ruokailut

Ruokailu tapahtuu tänä vuona keskitetysti hallilla / halleilla, omassa pukukopissa. Lounas toimitetaan annospakattuina kisatoimistoon ja joukkueenjohtajille ilmoitetaan erikseen, milloin kunkin peliryhmän ruuat ovat kisatoimistosta noudettavissa. Joukkueille toimitetaan järjestävän joukkueen toimesta aikaväli, jolloin kukin joukkue hoitaa omatoimisesti ruokailunsa. Ruokailla voi pukukopissa tai ulkona, jonne toimitetaan tätä varten pöytiä ja tuoleja.  Ruokailu hoidetaan ripeästi (ahmia ei tietenkään tarvitse) Ruokailuaikoja tulee noudattaa mahdollisimman tarkasti.

Pelien jälkeiset mahdolliset kättelyt tehdään hanskat kädessä.

Tehostettu hygienia

Joukkueiden tulee noudattaa erityisen hyvää käsihygieniaa. Hallin kaikkien uloskäyntien välittömässä läheisyydessä on käsidesiautomaatti ja hallilla on muutenkin käsidesiä käytettävissä. Huomioikaa, että käsidesiä tulisi käyttää aina pukukoppiin mentäessä sekä sieltä poistuttaessa sekä katsomoon mentäessä.

Joukkueiden tulisi parhaansa mukaan välttää yleistä ”hengailua” hallin käytävillä. Turnauksen järjestävä taho suosittelee, että säiden salliessa joukkueet viettävät vapaa-aikaansa ulkona, omassa pukukopissa tai katsomossa.

Myös katsomossa on syytä yrittää pitää turvallisia turvavälejä (1 – 2 metriä) mahdollisuuksien aina niin salliessa.

Alkulämmittelyt suoritetaan ulkona.

Turnauksen järjestäjä vastaa hallin yleisten tilojen siisteydestä ja desinfioinnista. Joukkueet vastaavat turnauksen ajan oman pukukoppinsa siisteydestä ja ovenkahvojen puhdistuksesta (järjestävä joukkue toimittaa pukukoppeihin desinfiointiaineet). Pukukopit pysyvät peliryhmillä samoina koko turnauksen. Joukkueet jättävät pukukoppinsa mahdollisimman siistiksi turnauksesta lähtiessään.

Seuraamme tiiviisti ajankohtaista ohjeistusta koronavirukseen liittyen ja reagoimme tarvittaessa. Täten pyydämme teitä varautumaan myös mahdollisiin muutoksiin.

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com