Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Alpha Innotec - turnaus (täynnä)

7.9.2019 Rauma | Suomi

KUTSU RAUMAN ALPHA INNOTEC – Cupiin 7.9.2019 F1 – ikäluokalle

Tule avaamaan kiekkokausi Länsirannikolle!

Rauman Lukko F1 – 10 järjestää syksyllä vauhdikkaan, tasokkaan ja iloisen kiekkokauden avausturnauksen Rauman Tukiareenalla F1 – ikäluokan peliryhmille.

Pelit, peliryhmät ja turnauspäivä

Turnaukseen otetaan mukaan 14 peliryhmää ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle peliryhmälle tulee päivän aikana 4 alkusarjan peliä, sekä vähintään 1 jatkosarjan peli. Pelit pelataan tasavahvoin joukkuein puolikkaalla kentällä 4 vs. 4 (+maalivahdit) normaalikokoisiin maaleihin mustalla kiekolla. Peliaika on 30 minuuttia, 2 minuutin vaihdoilla. Peliaika finaalissa 40 minuuttia.

Jokaisessa pelissä palkitaan kummastakin joukkueesta ottelun tsemppari – pelaaja. Lisäksi jokainen joukkue palkitaan turnauspäivän päätteeksi mitalein, turnauksen voittaja – joukkue myös pokaalilla! Turnauspäivän aikana sekä hallilla että lähiympäristössä löytyy monenlaista mukavaa oheistoimintaa ja turnauksessa vierailee mahdollisesti (aikatauluvaraus) myös Rauman lukon liigajoukkueen pelaajia!

Hinta

Turnaushinta on 250 euroa / peliryhmä. Jos samasta seurasta ilmoittautuu kaksi peliryhmää, on hinta 230 / peliryhmä, kolme tai useampaa peliryhmää, hinta 220e /peliryhmä. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 50 euroa ennakkomaksu, jota ei palauteta peruutuksen yhteydessä. Loppumaksu tulee suorittaa 15.8.2019 mennessä. HUOM! Jos joukkueenne tarvitsee majoitusta esimerkiksi pe-la väliselle yölle, ota rohkeasti yhteyttä, neuvottelemme paikallisten majoituspalveluita tarjoavien tahojen kanssa.

Ruokailu

Joukkueilla on mahdollisuus lounaaseen turnauspäivän aikana. Myös toimihenkilöt ja vanhemmat voivat halutessaan ruokailla. Lounashinta on 9 euroa / henkilö. Ruokailijoiden määrä ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja maksetaan turnausmaksun yhteydessä.

Lisätiedot:

Turnauskoordinaattori Susan Kylänpää              jojo.lukko10@juniorilukko.fi                                            045-6348215

Turnauksen muut vastuuhenkilöt:

Turnausjohtaja Timo Rintala                                  jojo2.lukko10@juniorilukko.fi                                044-2444278

Turnauskoordinaattori Meriina Karén                      jojo3.lukko10@juniorilukko.fi                                040-9381924                                                                

 

 

 

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2019 GameResultsOnline.com