Powered by GameResultsOnline.com tournament management

LJK U12 syysturnaus (täynnä)

18.9.2021 Loviisa | Suomi

Info

Koronaohjeistus

Jäähallilla tulee huolehtia turvaetäisyyksistä sekä hyvästä käsihygieniasta koronaohjeiden mukaisesti.   

  • LJK tapahtumissa katsomossa tulee käyttää kasvomaskia
  • Katsomossa tulee huomioida turvavälit
  • Yskiminen nenäliinaan tai hihaan
  • Kahvilan WCt on käytettävissä otteluiden aikana
  • Hallille saavutaan vain täysin terveenä
  • Hallille saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa tulee kädet pestä saippualla, mikäli käsien pesu ei ole mahdollista tulee käyttää käsidesiä
  • Ennen peliä ja pelien jälkeiset kättelyt jätetään pois.

Toivomme, että joukkueet noudattavat jääkiekkoliiton antamia yleisohjeita liittyen Korona epidemiaan. 

http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/5121-paivitetty-ohjeistus-vain-terveena-hallille

Sitoutumalla koronaan liittyviin ohjeistuksiin voimme kaikki yhdessä vaikuttaa siihen, että kiekkokausi 2021-2022 saataisiin vietyä mahdollisimman normaalisti läpi.

Pukukopit

Loviisan kaupunki aloitti loppukesästä jäähallin pukukoppien uudistusprojektin. Projektissa vanhoista pukukopeista korvataan 3, jotka on jo purettu uusien tieltä. Valitettavasti aikataulu on venynyt sovitusta, emmekä saa käyttöömme uusia koppitiloja ennen syysturnausta. Käyttöön jääneet pukukopit kuitenkin mahdollistavat turnauksen läpiviennin.

Pukukoppeihin ja sieltä jäälle kuljetaan ulkokautta. Teräsuojat ovat erittäin suositeltavat, vaikka muovimattoja kulkureiteillä onkin. Pukukoppien yhteydessä on tarjolla käsidesiä. Pukukopit on rauhoitettu ainoastaan pelaajille ja toimihenkilöille.

Lämmittely

Joukkueen voivat ulkolämmitellä hallin läheisyydessä vapailla aluilla. Jäähallin vierestä lähtee esimerkiksi hiekkapohjainen kävelytie, jolla voi lämmitellä esim. juoksulenkillä. Tekonurmikenttä hallin vieressä ei valitettavasti ole jääkiekkoilijoiden käytössä.

Jäälle saapuminen ja poistuminen (kuva alla)

Joukkueet saapuvat jäälle yksi kerrallaan. Jos edellinen joukkue on juuri menossa jäälle, odottakaa omaa vuoroa hetki, jota hyvä järjestys säilyy. Joukkueet kulkevat jäälle jäähallin pääovesta ja jatkaen vasemmalle kahvion edestä kohti vaihtoaitioita. Jäälle meno tapahtuu päädyn kulmaluukusta, kun jäältä poistuvat joukkueet ovat siirtyneet vaihtoaitioon.

Ottelun jälkeen poistutaan jäältä vaihtoaitioiden kautta. Poistuvat joukkueet voivat siirtyä vaihtoaitioista kohti pukuhuoneita, kun molemmat jäälle tulevat joukkueet ovat päässeet jäälle. Kotijoukkue poistuu ensin ja vierasjoukkue sen jälkeen hyvässä järjestyksessä.

Palkinnot

Jokaisen joukkueen osalta joukkueen oma valmennus valitsee turnauksen viimeisen pelin aikana turnauksen tsempparipelaajan, joka palkitaan turnauksen päätteeksi. Tsempparipelaajan palkinnon ja mitalit jakaa joukkueen valmennus viimeisen pelin jälkeen.

Turnausmestarin pokaali jaetaan pelin jälkeen jäällä.

Kannustusjoukot ja muu yleisö

Turnauksen aikana pelejä voi seurata jäähallin katsomoista. Kulku katsomoihin tapahtuu jäähallin keskiovesta. Kotijoukkueen kannattajien pyydetään seuraavan pelejä kahvilapäädyn katsomossa ja vierasjoukkueen kannattajien kellopäädyn katsomossa. Katsomossa käytetään maskeja ja huolehditaan turvaväleistä. Käsidesi löytyy hallin sisältä.

Kahvio ja yleisö-WC

Kahvila on avoinna, mutta koronarajoitusten takia kahvilassa saa olla yhtä aikaa 10 henkilöä ja kahviossa on käytettävä maskia. Käsidesiä löytyy kahviosta. Yleisö wc-tilat löytyvät kahviosta. Kahviossamme käy maksuvälineenä kortti ja käteinen. Suosittelemme korttimaksua.

Turnaustoimisto

Turnaustoimisto sijaitsee hallin pohjoispäässä olevan kahvion perällä olevasta toimistossa.

Kuvaus

Usein paikkakuntamme lehtien toimittajat vierailevat hallissamme ja ottavat kuvia sekä haastattelevat valmentajia/pelaajia. Lisäksi striimaamme otteluita usein. Toivomme, että joukkueenne kuvauslupa-asiat ovat kunnossa eikä estettä kuvaamiselle tai kuvien jakamiselle lehdissä, sosiaalisessa mediassa tai netissä ole. Mahdolliset poikkeukset pyydämme ilmoittamaan joukkueenjohtajalle ennen ottelua.

Parkkipaikat

Parkkipaikat sijaitsevat suoraan hallin edessä merkityllä alueella. Lisätilaa saattaa löytyä Seppäläntien varresta sekä viereiseltä keilahallin parkkipaikalta.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com