Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U15 AA Juhlapalvelu Fellmanni turnaus

7.9.2024 Loviisa | Suomi Ilmoittaudu

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton ja Eteläisen alueen U15 junioreiden kilpailu- ja pelisääntöjä yhdessä näiden turnaussääntöjen kanssa.

Jos pelaaja tai toimihenkilö saa ottelu- tai pelirangaistuksen, toimitaan Jääkiekkoliiton kilpailusääntöjen mukaisesti.

IKÄLUOKKA JA PELITASO

Turnaukseen saavat osallistua 2010 syntyneet ja sitä nuoremmat pelaajat. Lähtökohtaisesti Y-sääntö (tarkoittaa 2009 tai aiemmin syntyneitä) ei turnauksessa ole käytössä. Tarvittaessa tulee ottaa yhteys ennen turnausta turnauspäällikköön, joka voi erityistapauksissa antaa Y-säännöstä poikkeavan luvan perustellusta syystä. Tyttöpelaajiin sovelletaan liiton sääntöjä.

Turnaus on tarkoitettu U15 ikäryhmän AA tason pelaajille, johon osallistuvien joukkueiden pyydetään sitoutumaan.

PELAAJALUETTELOT

Joukkueiden pelaajaluettelot on tallennettava Gameresultsonline.com –palveluun viimeistään yhtä viikkoa ennen turnauksen alkua.

Joukkueenjohtajien tulee joukkueiden saapuessa turnaukseen ilmoittautua turnaustoimistossa. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee vahvistaa joukkueen lopullinen pelaajaluettelo turnauksessa.

Turnauspäivänä muutoksista pelaaviin kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

PELIASUSTEET

Otteluohjelmassa ensimmäiseksi merkitty joukkue on kotijoukkue ja se pelaa tummilla pelipaidoilla, vierasjoukkue pelaa vaaleilla pelipaidoilla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

OTTELUJÄRJESTELMÄ

Turnauksen alkupelit pelataan yhdessä alkulohkossa. Kaikki joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Alkulohkon sijoituksen mukaan pelataan lopuksi mitaleista pronssi- ja finaaliottelussa. 

Joukkueiden paremmuus ratkaistaan seuraavasti ja tässä järjestyksessä:

  1. Pisteet: voitto kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja häviöstä nolla (0) pistettä.
  2. Keskinäisten otteluiden pisteet
  3. Keskinäisten otteluiden maaliero
  4. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
  5. Lohkon otteluiden maaliero
  6. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
  7. Rangaistukset
  8. Arpa

MAHDOLLINEN VOITTOMAALIKILPAILU

Alkulohkossa ei ole voittomaalikilpailua. Mikäli sijoitusottelussa varsinainen peliaika päättyy tasatilanteeseen, suoritetaan voittomaalikilpailu. Kilpailu suoritetaan kolmella pelaajalla/joukkue, jonka jälkeen tarvittaessa jatketaan pelaaja kerrallaan, kunnes ottelu ratkeaa. Saman pelaajan saa ottaa suorittajaksi uudelleen vasta, kun joukkueen kaikki kenttäpelaajat ovat käyneet kerran suorittamassa.

OTTELUAIKA

Ottelut alkavat ja päättyvät otteluohjelman mukaisesti, ellei toisin ilmoiteta. Otteluaika on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa, alkusarjassa kokonaispeliaika max. 45 minuuttia, sijoitusotteluissa aikaa ei ole rajoitettu. Erien välissä ei vaihdeta puolia. Erätauon pituus on 1 minuutti. Aikalisät eivät ole sallittuja.

Pelin kokonaisaika lähtee käyntiin otteluohjelmassa ilmoitettuna aikana. Joukkue, joka ei saavu jäälle 5 min aikana ilmoitetusta peliajasta, tuomitaan hävinneeksi 5-0.

PALKINNOT

Kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein ja turnauksen mestarijoukkue pokaalilla. Lisäksi järjestäjä palkitsee jokaisesta joukkueesta tsempparipelaajan kunkin joukkueen valmennuksen nimeämänä.

TUOMARIT

Otteluiden tuomareina toimivat Porvoon jääkiekkoerotuomarikerhon nimeämät tuomarit.

PROTESTIT

Turnauksen vastalauseet on tehtävä 10 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Protestimaksu on 100 euroa, joka maksetaan protestin jättämisen yhteydessä. Vastalauseet käsittelee turnauksen Jury, jonka päätös on lopullinen. Jos protesti hyväksytään, protestimaksu palautetaan. Juryyn kuuluu tuomarin edustaja, turnauspäällikkö ja LJK:n toimihenkilöedustaja.

VASTUUT

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien tai toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eivätkä heidän mahdollisista tapaturmista, vahingoista tai varusteiden häviämisestä. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että jokaisella pelaajalla on voimassa oleva vakuutus.

LJK U15 pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet pelisääntöihin, joihin kuuluu mm. kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä joukkueiden kannattajilta. Toistuvasta kannattajien, valmentajien tai pelaajien esim. tuomareihin kohdistamasta huutelemisesta, solvaamisesta tai vastaavasta, ja mikäli Juryn huomauttamisesta huolimatta tilanne jatkuu ennallaan, turnauksen Jury voi tuomita asian osaisen joukkueen häviämään kyseisen pelin 5-0.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com