Powered by GameResultsOnline.com tournament management

U15 AA Juhlapalvelu Fellmanni turnaus

7.9.2024 Loviisa | Suomi Ilmoittaudu

Info

Käsihygienia

Jäähallilla on edelleen hyvä huolehtia etäisyyksistä sekä hyvästä käsihygieniasta. Jäähallilla on tarjolla käsidesiä.   

Pukukopit

Pukukoppeihin ja sieltä jäälle kuljetaan ulkokautta. Teräsuojat ovat erittäin suositeltavat, vaikka muovimattoja kulkureiteillä onkin. Pukukopit on rauhoitettu ainoastaan pelaajille ja toimihenkilöille.

Lämmittely

Joukkueen voivat ulkolämmitellä hallin läheisyydessä vapailla alueilla. Jäähallin vierestä lähtee esimerkiksi hiekkapohjainen kävelytie, jolla voi lämmitellä esim. juoksulenkillä. Viereinen tekonurmikenttä ei valitettavasti ole jääkiekkoilijoiden käytössä.

Palkinnot

Jokaisen joukkueen valmennus valitsee omasta joukkueestaan turnauksen tsempparipelaajan, joka palkitaan viimeisen pelin jälkeen pukukopissa. Joukkueenjohtajat voivat noutaa palkinnon turnaustoimistosta iltapäiväotteluiden aikana.

Mitalit ja turnausmestarin pokaali jaetaan pelin jälkeen jäällä.

Kannustusjoukot ja muu yleisö

Turnauksen aikana pelejä voi seurata jäähallin katsomoista tai kahviosta.

Kahvio ja yleisö-WC

Kahviossamme suosittelemme maksuvälineeksi korttimaksua. Yleisö wc-tilat löytyvät kahviosta.

Turnaustoimisto

Turnaustoimisto sijaitsee jäähallin kahvion perällä olevasta toimistotilassa.

Kuvaus

Usein paikkakuntamme lehtien toimittajat vierailevat hallissamme ja ottavat kuvia sekä haastattelevat valmentajia/pelaajia. Lisäksi striimaamme otteluita usein. Toivomme, että joukkueenne kuvauslupa-asiat ovat kunnossa eikä estettä kuvaamiselle tai kuvien jakamiselle lehdissä, sosiaalisessa mediassa tai netissä ole. Mahdolliset poikkeukset pyydämme ilmoittamaan joukkueenjohtajalle ennen ottelua.

Parkkipaikat

Parkkipaikat sijaitsevat suoraan hallin edessä merkityllä alueella. Lisätilaa saattaa löytyä Seppäläntien varresta sekä viereiseltä keilahallin parkkipaikalta.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com