Powered by GameResultsOnline.com tournament management

LJK U13 Syysturnaus

12.9.2021 Loviisa | Suomi

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton ja Eteläisen alueen U13-junioreiden kilpailu - ja pelisääntöjä yhdessä näiden turnaussääntöjen kanssa.
Jos pelaaja saa ottelu- tai pelirangaistuksen, toimitaan SJTL:n sääntöjen mukaisesti.

IKÄLUOKKA JA PELITASO

Turnaukseen saavat osallistua 2009 syntyneet pelaajat ja sitä nuoremmat pelaajat. Lähtökohtaisesti Y-sääntö (tarkoittaa 08 tai aiemmin syntyneitä) ei turnauksessa ole käytössä. Tarvittaessa otettava yhteys ennen turnausta turnausorganisaatioon. Tyttöpelaajiin sovelletaan liiton sääntöjä. Turnauksen järjestäjä voi antaa erityistapauksissa säännöistä poikkeavia lupia.

Turnaus on A-tason turnaus tämän ikäryhmän pelaajille. 

PELAAJALUETTELOT
Joukkueet toimittavat pelaajaluettelonsa ennakkoon, erikseen ilmoitettuun päivämäärään mennessä.
Jokaisen joukkueen tulee saapuessaan turnaukseen ilmoittautua turnaustoimistossa.
Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueenjohtajan tulee vahvistaa aikaisemmin ilmoitettu joukkueen kokoonpano sekä ilmoittaa mahdolliset muutokset viimeistään 30 min ennen ensimmäistä ottelua.

OTTELUJÄRJESTELMÄ
Turnauksen alkupelit pelataan yhdessä alkulohkossa. Sijoituksen mukaan seuraa loppuottelut.
Lohkovoittaja ja kakkonen pääsevät finaaliin, lohkokolmonen ja – nelonen pelaavat pronssiottelussa.

Joukkueiden paremmuus ratkaistaan seuraavasti ja tässä järjestyksessä:
1. pisteet: voitto kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) ja häviöstä nolla (0) pistettä.
2. keskinäinen ottelu
3. maaliero
4. tehtyjen maalien määrä
5. arpa

Mikäli mitaliottelut päättyvät tasatulokseen, suoritetaan voittomaalikilpailu kolmella pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen kapteeni ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi varsinaisen peliajan päätyttyä. Mikäli edelleen ottelu tasan, nimetään uusi pelaajapari suorittamaan voittomaalikilpailua.
Näin jatketaan kunnes ratkaisu tapahtuu.  

OTTELUAIKA
Ottelut alkavat ja päättyvät ohjelman mukaisesti, ellei toisin ilmoiteta. Otteluaika on 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa, kokonaispeliaika max 45min. Erien välissä ei vaihdeta puolia.  Aikalisät eivät ole käytössä. Erätauon pituus on 1 minuutti.
Pelin kokonaisaika lähtee käyntiin otteluohjelmassa ilmoitettuna aikana. Joukkue, joka ei saavu jäälle 5 min aikana ilmoitetusta peliajasta, tuomitaan hävinneeksi 5-0.

PALKINNOT
Kolme parasta joukkuetta palkitaan. Lisäksi palkitaan jokaisesta joukkueesta turnauksen tsempparipelaaja. 

TUOMARIT
Otteluiden tuomareina toimivat Porvoon jääkiekkoerotuomarikerhon nimeämät tuomarit.

PROTESTIT
Turnauksen vastalauseet on tehtävä 10 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Protestimaksu on 50 euroa, joka maksetaan protestin jättämisen yhteydessä. Vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Jos protesti hyväksytään, protestimaksu palautetaan. Juryyn kuuluu tuomarin edustaja, järjestävän seuran turnauspäällikkö sekä LJK:n toimihenkilöedustaja.

VASTUUT
Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden pelaajien tai toimihenkilöiden vakuuttamisesta, eivätkä heidän mahdollisista tapaturmista, vahingoista tai varusteiden häviämisestä. Osallistuvien joukkueiden joukkueenjohtajat vastaavat siitä, että jokaisella pelaajalla on  voimassa oleva vakuutus.

LJK U13 pelaajat, toimihenkilöt ja vanhemmat ovat sitoutuneet pelisääntöihin, joihin kuuluu mm. kohtelias käytös ja toisten kunnioittaminen. Edellytämme tätä osallistuvilta joukkueilta sekä joukkueiden kannattajilta. Toistuvasta kannattajien, valmentajien tai pelaajien esim. tuomareihin kohdistamasta huutelemisesta, solvaamisesta tai vastaavasta, ja mikäli Juryn huomauttamisesta huolimatta tilanne jatkuu ennallaan, turnauksen Jury voi tuomita asian osaisen joukkueen häviämään kyseisen pelin 5-0.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com