Powered by GameResultsOnline.com tournament management

LJK U13 Syysturnaus

12.9.2021 Loviisa | Suomi

Info

 

Korona

Hallilla tulee huolehtia turvaetäisyyksistä sekä hyvästä käsihygieniasta korona ohjeiden mukaisesti. Sairaana ei saa tulla hallille. Ennen peliä ja pelien jälkeiset kättelyt jätetään pois. 

  • LJK tapahtumissa katsomossa tulee käyttää kasvomaskia
  • Katsomossa tulee huomioida turvavälit
  • Yskiminen nenäliinaan tai hihaan
  • Kahvilan WCt on käytettävissä otteluiden aikana
  • Hallille saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa tulee kädet pestä saippualla, mikäli käsien pesu ei ole mahdollista tulee käyttää käsidesiä
  • Hallille saavutaan vain täysin terveenä

 

Toivomme, että joukkueet noudattavat jääkiekkoliiton antamia yleisohjeita liittyen Korona epidemiaan.  

http://www.finhockey.fi/index.php/ajankohtaista/item/5121-paivitetty-ohjeistus-vain-terveena-hallille

Sitoutumalla koronaan liittyviin ohjeistuksiin voimme kaikki yhdessä vaikuttaa siihen, että kiekkokausi  2021-2022 saataisiin vietyä mahdollisimman normaalisti läpi.


Peli-aika

Peli alkaa täsmällisesti turnaukseen merkityn ohjelman mukaan. Tästä ei turnauksen aikana jousteta.

Pukukopit

Pukukoppeihin ja sieltä jäälle kuljetaan ulkokautta. Teräsuojat pakolliset, vaikka muovimattoja kulkureiteillä onkin. Kaikissa pukukopeissa on tarjolla käsidesiä. Pukukopit on rauhoitettu ainoastaan pelaajille ja toimihenkilöille.

Loviisan kaupunki aloitti loppukesästä jäähallin pukukoppien uudistusprojektin. Projektissa vanhoista pukukopeista korvataan 3, jotka on purettu uusien tieltä. Valitettavasti aikataulu venyy sovitusta, emmekä saa käyttöömme uusia tiloja ennen turnausta. 

Olemme kartoittaneet kaikki mahdolliset korvaavat ratkaisut, joiden avulla voisimme turnauksen kuitenkin viedä läpi.

Käytössämme on siis 3 wc ja suihkutilat sisältävää pukukoppia sekä 2 tilapäistä parakkikoppia, jossa ei ole omaa wc:tä/suihkua. 

Parakkikopissa vaihtava joukkue joutuu käyttämään joko muiden koppien tai kahvilan wc-tiloja. 

Me loviisalaiset uskomme vaikeuksista huolimatta vahvasti siihen, että turnaus saadaan vietyä mallikkaasti läpi ja nuoret pääsevät pelaamaan. Olemme todella pahoillamme tästä vallitsevasta tilanteesta!

Jäälle saapuminen

Joukkueet saapuvat jäälle yksi kerrallaan. Jos edellinen joukkue on juuri menossa jäälle, odottakaa omaa vuoroa hetki. Muutostyöt tarkoittavat myös sitä, että osa jäähallin pihaa on työmaa-aluetta, jonne on pääsy kielletty. Normaali sisäänkäynti jäähalliin jää työmaa-alueen sisäpuolelle, joten joukkueet kulkevat jäälle ulkokautta ns. pääovesta. Jäälle meno tapahtuu katsomoiden edestä, jäähyboxin kautta.

Ottelun jälkeen kotijoukkue poistuu jäältä ensin ja vierasjoukkue sen jälkeen. 

Toimisto 

Turnaustoimisto sijaitsee hallin pohjoispäässä olevan kahvion perällä olevasta toimistossa. 

Lämmittely

Joukkueen voivat ulkolämmitellä hallin läheisyydessä vapailla aluilla. Jäähallin vierestä lähtee esimerkiksi hiekkapohjainen kävelytie, jolla voi lämmitellä esim. juoksulenkillä. Huomioittehan, että jalkapallokenttä hallin vieressä ei ole jääkiekkoilijoiden käytössä.

Palkinnot

Jokaisen joukkueen osalta joukkueen oma valmennus valitsee turnauksen viimeisen pelin aikana turnauksen tsempparipelaajan, joka palkitaan turnauksen päätteeksi. Tsempparipelaajan palkinnon jakaa joukkueen valmennus viimeisen pelin jälkeen pukukopissa.

Ainoastaan voittajan tsempparipalkinto ja pokaali jaetaan pelin jälkeen jäällä.

Kahvio

Kahvila on avoinna, mutta koronarajoitusten takia kahvilassa saa olla yhtä aikaa 10 henkilöä ja kahviossa on käytettävä maskia. Käsidesiä löytyy kahviosta. Yleisö wc-tilat löytyvät kahviosta. Kahviossamme käy maksuvälineenä kortti ja käteinen. Suosittelemme korttimaksua.

Halli

Turnauksen aikana pelejä voi seurata jäähallissa olevista katsomoista. Kotijoukkueen kannattajat seuraavat pelejä kahvilapäädyn katsomossa ja vierasjoukkueen kannattajat kellopäädyn katsomossa. Hallissa ei ole lämmitettyä tilaa pelien seuraamiseen. Katsomossa on huolehdittava turvaväleistä ja käytetään maskeja. Käsidesi löytyy hallin sisältä.

Kuvaus

Usein paikkakuntamme lehtien toimittajat vierailevat hallissamme ja ottavat kuvia sekä haastattelevat valmentajia/pelaajia. Lisäksi videoimme otteluita aika usein. Toivomme, että joukkueenne kuvauslupa-asiat ovat kunnossa eikä estettä kuvaamiselle tai kuvien jakamiselle lehdissä, sosiaalisessa mediassa tai netissä ole. Mahdolliset poikkeukset pyydämme ilmoittamaan joukkueenjohtajalle ennen ottelua.

Parkkipaikat

Parkkipaikat sijaitsevat suoraan hallin edessä merkityllä alueella. Lisätilaa saattaa löytyä Seppäläntien varresta sekä viereiseltä keilahallin parkkipaikalta. Busseille pyritään jättämään tilaa parkkipaikan reunaan.
Osoite: Rauhalan urheilukenttä, Seppäläntie 23, 07900 Loviisa. Karttalinkki: https://www.fonecta.fi/kartat/Sepp%C3%A4l%C3%A4ntie%2023,%2007900,%20LOVIISA?lon=26.221704483032227&lat=60.44706979549476&z=15

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com