Powered by GameResultsOnline.com tournament management

VESILEPPIS CUP U9

11.9. - 12.9.2021 Leppävirta | Suomi

Turnaus Info

TERVETULOA U9 (-13) VESILEPPIS TURNAUKSEEN!

Turnaukseen osallistuu 16 joukkuetta noin 160 pelaajan voimin. Lisänä iso joukko joukkueiden toimihenkilöitä sekä innoikkaita kannustajia. Katsomossa varmasti riittää tunnelmaa viime vuosien tapaan. Innokkaiden vanhempien talkootyö mahdollistaa pelaajille, vanhemmille ja yleisölle ikimuistoisen viikonlopun.

Toiminnassaan joukkue noudattaa Nuori Suomi -periaatteita. Toiminta-ajatuksena on tarjota kaikille joukkueiden jäsenille lasten ehdoilla toteutettua ja heidän kehitystään tukevaa monipuolista liikuntaa. Tavoitteena on auttaa jokaista lasta kehittymään hänen innokkuutensa, toiveidensa ja kykyjensä edellyttämällä tavalla. Joukkueen pelisääntöjen mukaisesti jokainen pelaaja huomioidaan samalla tavalla. Jokainen pääsee osallistumaan peleihin tasavertaisesti ja jokainen on yhtä tärkeä joukkueelle.

Kiitokset turnauksen yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille, jotka ovat mahdollistaneet turnauksen toteuttamisen. Toivotamme kaikille vauhdikasta ja iloista turnausta!

 

Turnaus osoite ja pysäköinti

Vokkolantie, 79100 Leppävirta, Sport & Spa Hotel Vesileppis

Henkilöautojen pysäköinti Jäähallin ja hotelin parkkipaikka. Linja-autoille jäähallin sivulla muutama paikka, Vokkolantien reunassa lisäpaikkoja Linja-Autoille.

 

Pukuhuoneet sekä pelivarusteiden pukeminen ja säilytys

 

Varusteiden pukeminen tapahtuu jäähallin pukuhuoneissa ja jäähallin ulkopuolella sijaitsevassa väliaikaisessa pukutilassa. Pukukoppijako omalla välilehdellä. Pukukopissa 7 ja 8 ei wc eikä suihku tiloja. Wc ja Suihku mahdollisuus Monitoimi Areenalla.

Turnauksen järjestäjä ei vastaa kadonneista varusteista.

 

Joukkueiden meno ja poistuminen kaukalosta

Joukkueiden tulee olla valmiina 5 minuuttia ennen pelin alkua.  Hallin käytävä ahdas. Vanhempien toivotaan välttävän käytävällä kulkemista. Pukutilat ja käytävät ainoastaan pelaajille ja toimihenkilöille. Pukutilat 5 ja 6  jäähallin lisäsiivessä. Koppi nro 7 hallin nurkassa oleva koppi. 

  

Oheispalvelut

Ruokailut hotellilla

 

Löytötavarat

Löytötavaroita voi kysellä valvomosta ja hotellin infosta.

 

Otteluohjelma ja tulospalvelu

Otteluohjelma, joukkueet ja lohkojaot löytyvät turnaussivustolta.

Tulospalvelu ja otteluohjelma löytyvät myös hallin seinältä.

Pelaajaluettelot laitetaan tulospalveluun joukkueiden omasta toimesta ennen turnauksen alkua. Turnausjärjestelijä  auttaa tulospalveluun liittyvissä asioissa.

Joukkueiden pitää olla valmiina 5 minuuttia ennen ottelua!

Tulostaulun puoleinen pääty on kenttä nro 1.

Kioskin puoleinen pääty kenttä nro 2.

Ensiapu

Leppävirralla päivittäin kello 8–18

Yöpäivystys klo 1808, Varkauden sairaala 
p. 017 579 5000

YhteispäivystysKYS Kuopion yliopistollinen sairaala
p. 116 117

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com