Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Candy World U13 TURNAUS (AA ja A) (KKP kevätturnaus)

27.4. - 28.4.2024 Linnanmaan jäähalli | Suomi

TERVETULOA KKP U13 JÄRJESTÄMÄÄN KAUDEN PÄÄTÖSTURNAUKSEEN OULUN LINNANMAALLE 27.4 - 28.4.2024! 

Turnaus pelataan Linnanmaan jäähallissa kahdessa kaukalossa. Toisessa pelataan AA-tason turnaus ja toisessa A-tason turnaus. AA-sarjassa on mukana 6 joukkuetta ja pelejä tulee kaikille joukkueille kuusi. A-sarjassa joukkueita on mukana 5 ja tässä sarjassa yhdelle joukkueelle tulee pelejä 6kpl ja neljälle joukkueelle 5kpl. A-sarjan osallistumismaksu joukkueille suhteutetaan pelimäärien mukaan eli täydet kuusi ottelua pelaava joukkue maksaa 800€ osallistumismaksua ja viisi ottelua pelaavat joukkueet maksavat 675€/joukkue. AA-sarjassa kaikki pelaavat kuusi ottelua, joten osallistumismaksu on 800€/joukkue.
Turnauksessa kummankin sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalilla. 

Peliaika on 2 x 15 min tehokasta peliaikaa ja kokonaispeliaika on 45 min. Erätauko on 1 min ja se sisältyy kokonaispeliaikaan. Pieni jäähy 1min johtuen lyhemmästä peliajasta. Aikalisä ei ole sallittu. Jäänajo on aina otteluiden välissä.
Turnauksen tuomareina toimivat viralliset Oulun jääkiekkotuomarit RY:n nimeämät tuomarit. Otteluissa tuomitsee 2 tuomaria. Turnauksessa noudatetaan Suomen Jääkiekkoliiton (SJL) voimassa olevia U13-junioreiden kilpailusääntöjä.

Ruokailu järjestetään Linnanmaan jäähallissa.

 

Turnauksessa järjestetään arpajaiset, johon yhteistyökumppanimme Candy World toimittaa huikeita palkintoja! Arpajaisissa käy käteinen ja pankkikortti. Myös MobilePaylla voi maksaa arpoja.

 

Turnauspäällikkö

Johanna Suorsa
Puh. 050 486 8297
email: johanna.a.suorsa@gmail.com

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com