Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Kuljetusliike L. Retva Ice Fest

4.1.2020 Salo | Suomi

Turnauksen säännöt

YLEISTÄ
Turnaukseen osallistuu 16 joukkuetta. Turnaus pelataan SJL JUNIORISÄÄNNÖIN JA –OHJEISTUKSIN sekä SJL KILPAILUSÄÄNTÖJÄ noudattaen alla mainituin poikkeuksin. Jokaisella ottelutapahtumaan osallistuvalla pelaajalla oltava vakuutus. Vaihtoaitoissa otteluiden aikana olevilla toimihenkilöillä on oltava voimassa oleva toimitsijapelipassi. Kiekkohait ry ei ole vakuuttanut turnauksen pelaajia eikä toimihenkilöitä.
Pelit pelataan otteluohjelman mukaisesti puolikkaalla kentällä per peli, jolloin pääsääntöisesti samanaikaisesti pelataan kahtaa ottelua.
Joukkueiden/peliryhmien tulee huolehtia siitä, että he ovat hyvissä ajoin valmiina ennen oman ottelun alkua. Kunkin joukkueen on oltava pelivalmiina 5 min. ennen ottelun alkamista. Edellisen ottelun päättyessä seuraavien peliryhmien tulee siirtyä vaihtoaitioihin odottamaan.
Ottelut pelataan 4 vastaan 4 kenttäpelaajalla + maalivahdit. Turnauksen järjestäjä vastaa ajanotosta ja tulosseurannasta.


OTTELUN KESTO JA VIRALLINEN AIKA
Ottelun kesto on 24 minuuttia siten, että kelloa ei pysäytetä vaihdon ajaksi. Vaihto suoritetaan 2 minuutin välein. Peli käynnistetään pelialueen oletetusta keskipisteestä pelin aluksi sekä maalin jälkeen. Maalivahdin sulkiessa kiekon tai kiekon lennettyä keskilaidan yli, pelinohjaaja määrää hyökkäävän joukkueen riittävän pitkälle etäisyydelle puolustavan joukkueen maalista, jotta puolustava joukkue voi käynnistää pelin oman maalin takaa.
Aikalisän käyttö ei ole sallittua. Turnauksen johdolla on perustelluista syistä oikeus muuttaa peliaikaa. Mikäli joukkue ei ole jäällä valmiina aloittamaan peliä otteluohjelman mukaisesti, aloitetaan peli viivästyneen joukkueen 5-0 tappioasemasta ja peliaika on viereisen kentän jäljellä oleva peliaika.


SIJOITTUMINEN LOHKOSSA
Ottelun voitosta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden pisteen ja tappiosta nolla pistettä. Jos kaksi joukkuetta päätyy lohkossa tasapisteisiin, ratkaistaan näiden keskinäinen järjestys seuraavassa järjestyksessä: Keskinäinen ottelu, maaliero lohkossa, tehdyt maalit lohkossa ja arpa. Kolmen tai useamman joukkueen ollessa tasapisteissä sijoitus sarjataulukossa määräytyy seuraavasti: Maaliero lohkossa, tehdyt maalit lohkossa ja arpa.


TURNAUSSIJOITUKSET JA PALKITSEMINEN
Jokainen turnaukseen osallistunut pelaaja palkitaan mitalilla välittömästi viimeisen ottelun jälkeen. Turnaus pelataan neljässä alkulohkossa. Kaikki joukkueet jatkavat jatkopelien kautta sijoitusotteluihin. Jatko- ja sijoituspeleissä tasatilanne ratkaistaan voittomaalikilpailulla.


JOUKKUEIDEN ILMOITTAUTUMINEN
Turnausaamuna Joukkueenjohtajat ilmoittautuvat turnausaamuna viimeistään 30min. ennen ensimmäistä peliä turnaustoimistoon. Samalla ilmoitetaan joukkueen vahvuus ja mahdolliset muutokset ennakkoon ilmoitettuihin kokoonpanoihin.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com