Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Iloranta-turnaus 2021

28.8. - 29.8.2021 Warrior Areena | Suomi

Tukijat

Turnauksen pääsponsori Iloranta Hauholla tarjoaa mielen- ja luonnonrauhaa maaseudulla yksityisille ja yrityksille.

  • Tulkaa meille palaveriin ja koette Ilorannan ihmeen!. Pihapiiri itsessään jo rentouttaa ja kutsuu viihtymään. Kokouskoiramme Naksu tervehtii tulijoita iloisesti ja ohjaa aamukahville lähes 200 vuotta vanhaan päärakennukseen. Kokous alkaa tervetulotilaisuudella, jossa emäntä kertoo päivän ohjelman ja Ilorannan historian. Harva paikka on ollut samalla suvulla yli 100-vuotta, jossa asiakkaita on palveltu jo neljän sukupolven ajan!
  • Iloranta on myös elämyksiä ja oppimista, “Maalle oppimaan” auditoitu leirikoulukohde. Leirikoulu Ilorannassa antaa yhteisiä elämyksiä ja lukuisia hauskoja muistoja sekä hyviä eväitä koulutyöhön. Ilorannan leirikoulussa voitte kokea maaseudun elämää, rapsutella tilan eläimiä ja oppia paljon luonnosta.
  • Lisäksi Iloranta on otollinen paikka seurojen leireille. Meillä on monipuoliset liikuntamahdollisuudet mm. tenniskentät, trampoliinit, jalkapallo-, lento- ja koripallokentät sekä kiipeilyseinä. Lisäksi meiltä löytyy hyvin varusteltu kuntosali sekä 100 neliön liikuntasali. Myös ammattitaitoista lihaskuntovalmennusta- ja treenejä on tarjolla. Tervetuloa!

Muut tukijat

Arvolukko - mekaanisten ja sähköisten lukitusjärjestelmien myyntiin ja asennuksiin erikoistunut Abloy-valtuutettu lukkoliike Helsingissä. Lukituksen rinnalla Arvolukon osaamisaluetta ovat kulun- ja pääsynhallintaan sekä murtosuojaukseen liittyvät järjestelmät.

IrttarikauppaIrttarikaupaassa verkossa voit tehdä juuri sellaisen sekoituksen, kuin tahdot! Irttarikauppa pussittaa jokaisen tilauksen hygieenisesti ja toimittaa ne turvallisesti perille. 

Primulator - maahantuo, jälleenmyy ja huoltaa suurtalous- ja keittiölaitteita. Primulator toimittaa yksittäiset laitteet ja ammattikeittiöiden kokonaisratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Terrawise - infra-, maa- ja viherrakentamisen sekä louhintatöiden asiantuntija, joka palvelee asiakkaitaan Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla. Terrawise on mielellään apuna jo hankkeiden suunnitteluvaiheessa.

Vihtan - yksi johtavista suihkuseinien ja suihkukulmien valmistajista Suomessa. Vihtan tarjoaa edullisesti hyvännäköisiä ja moderneja lasisia ratkaisuja kodin viihtyvyyttä ja toimivuutta lisäämään.

Lämmin kiitos tuestanne!

 

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com