Karren U13-turnaus

21.8. - 22.8.2021 Helsinki | Suomi

Turnaussäännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä alla luetelluin poikkeuksin.

1.1. Peliaika 2 x 15 min. Kokonaispeliaika max 45 min. Kokonaisaika alkaa ensimmäisestä aloituksesta tai viimeistään 5min otteluohjelmaan merkityn ajan jälkeen, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erätauko on 1 minuutti.

1.2. Sijoitusotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla. Aluksi molemmista joukkueista 3 pelaajaa ja mikäli tilanne on tasan jatketaan pelaajapari kerrallaan kunnes ratkaisu syntyy. Peliajan päättyessä rangaistusaitiossa oleva pelaaja ei saa osallistua voittolaukauskilpailuun. Aloittavan joukkueen ja suunnan arpoo tuomari.

1.3. Joukkueen on oltava valmiina siirtymään kentälle 5 min ennen ottelun alkua. Pelin jälkeen joukkueet suorittavat huudot ripeästi, jotta seuraava peli ei viivästy.

1.4. Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen.

1.5. Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaaja kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti. Ala-ikäisten pelaajien määrää ei ole rajattu.

1.6. Alkusarjoissa tasapisteissä joukkueiden välinen sijoitus ratkaistaan ao. taulukon mukaisessa numerojärjestyksessä:

7. Arpa

1.7. Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Vastalausemaksu on 100,00 EUR, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja.

1.8. Mikäli joukkueiden pelipaidat ovat samanväriset, paitaa vaihtaa se joukkue, jonka nimi on peliohjelmassa mainittu toisena (= vierasjoukkue).

1.9. Joukkueet toimittavat pelaajaluettelot erikseen ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Joukkueet ilmoittautuvat turnaustoimistoon saapuessaan pelipaikalle ja ilmoittavat mahdolliset muutokset pelaajaluetteloon viimeistään 30 min ennen ensimmäistä ottelua.

1.10. Tumauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.