Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Karren U13-turnaus

21.8. - 22.8.2021 Helsinki | Suomi

Turnausinfo

 

Turnauksen järjestäjä

Karhu-Kissat -09

 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu 750€/peliryhmä. Varausmaksu 150€/peliryhmä maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, loput noin kuukausi ennen turnausta. Turnauksen peruuntuessa kaikki maksetut osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.

 

Turnausmuodot

AAA-sarja

8 joukkuetta kahdessa lohkossa. Alkusarjan järjestyksen määrää pisteet, voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1. Tasapisteissä paremmuus määrätään turnaussääntöjen kohdan 1.6. mukaan.

Alkusarja (3 ottelua) pelataan lauantaina 21.8. Sijoitusottelut (2 ottelua) pelataan sunnuntaina 22.8. siten, että lohkojen 1. ja 2. pelaavat sijoista 1-4 ja lohkojen 3. ja 4. sijoista 5-8. Kaikille tulee siis kahteen päivään yhteensä viisi ottelua.

 

AA-sarja

8 joukkuetta kahdessa lohkossa. Alkusarjan järjestyksen määrää pisteet, voitosta 2 pistettä, tasapelistä 1. Tasapisteissä paremmuus määrätään turnaussääntöjen kohdan 1.6. mukaan.

Alkusarja (3 ottelua) pelataan lauantaina 21.8. Sijoitusottelut (2 ottelua) pelataan sunnuntaina 22.8. siten, että lohkojen 1. ja 2. pelaavat sijoista 1-4 ja lohkojen 3. ja 4. sijoista 5-8. Kaikille tulee siis kahteen päivään yhteensä viisi ottelua.

 

Palkinnot

Kummankin tasoturnauksen (AAA ja AA) kolme parasta joukkuetta palkitaan.

 

Tapaturmat

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia, eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Jokaisella pelaajalla ja toimihenkilöllä tulee olla voimassa olevat asianmukaiset vakuutukset. Turnauksen järjestäjällä on turnaustoimistossa ensiapupiste pienille tapaturmille. Pukukopeissa ja toimitsija- aitioissa on yhteystiedot ensiapuun.

 

Muutokset
Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluohjelmaa ja turnauksen sääntöjä, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com