Powered by GameResultsOnline.com tournament management

E1 JUNIORIKIEKON KEHITYSPÄIVÄT 2020, PERUTTU

9.4. - 11.4.2020 Suomen Urheiluopisto Vierumäki | Suomi

Turnaussäännöt

1. Turnauksen ottelut pelataan SJL:n kilpailusääntöjä ja E- junioreiden sääntöjä noudattaen seuraavin tarkennuksin:

• Otteluaika on 2 x 15 min. tehokasta aikaa, kokonaisaika on 50 min., erätauko 1 min.
  • Aikalisän käyttö ei ole sallittua.
  • Ottelut pelataan isolla kentällä, mustalla kiekolla ja normaalein maalein.

2. Säännöt, joiden mukaan sijoitukset lohkoissa määräytyvät

Voitetusta ottelusta saa 2 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen. Mikäli joukkueet ovat alkusarjan jälkeen tasapisteissä, joukkueiden sijoitukset ratkeavat:

8. Arpa

Jatkolohko-ottelun päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittomaalikilpailulla. Voittomaalikilpailussa käytetään SJL:n Kilpailusääntöjä seuraavin poikkeuksin: Voittomaalikisan aloittaa otteluohjelmaan merkitty vierasjoukkue. Ensin nimetään kummastakin joukkueesta kolme laukaisijaa voittomaalikisaan. Jos tulos kolmen pelaajaparin jälkeen on tasan, jatketaan "kerrasta poikki" periaatteella pari kerrallaan. Ensimmäisenä ampuu kotijoukkue. Sama pelaaja ei saa laukaista kahta kertaa ennen kuin joukkueen kaikki pelaajat ovat laukaisseet voittomaalikisassa vähintään kerran. Ottelu ratkeaa, kun toisen joukkueen pelaaja onnistuu maalinteossa ja parinsa ei.

3. Tuomareina toimivat Lahden Jääkiekkotuomarit Ry tuomarit.

4. Toimitsijatehtävät turnauksessa hoitaa Pelicans E1-08 joukkue.

5. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu. Pelaajat on ilmoitettava viimeistään 7.4.2020 mennessä gameresultsonline.com –palvelussa. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon 30 minuuttia ennen ottelun alkua.

Turnauksessa on sallittua käyttää Y-pelaajia siten, että ottelun pöytäkirjaan voidaan merkitä korkeintaan kaksi Y-pelaajaa ottelua kohti. Ali-ikäisiä pelaajia voidaan pöytäkirjaan merkitä korkeintaan kolme ottelu kohti.

Jos joukkueeseen on nimetty yksi maalivahti, voi joukkue maalivahdin loukkaantuessa käyttää joukkueeseen samaan tasosarjaan nimettyä maalivahtia tai lainata sitä turnauksen toiselta saman tasosarjan joukkueelta.

6. Tulospalvelu hoidetaan www.gameresultsonline.com –sivustolla sähköisesti (E1 JUNIORIKIEKON KEHITYSPÄIVÄT 2020)

7. Kotijoukkueeksi merkitty joukkue pelaa ottelun tummalla pelipaidalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

8. Joukkueen on oltava valmiina aloittamaan ottelu 5 minuuttia ennen otteluaikaa. Joukkue, joka ei ole ajoissa paikalla aloittamaan ottelua, tuomitaan se häviämään ottelun lukemin 5-0.

9. Turnauksenjärjestäjä ei vastaa pelaajille tai toimihenkilöille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiaputaitoisia henkilöitä.
Turnauksenjärjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

10. Vastalauseen voi tehdä vain joukkueenjohtaja. Vastalause on esitettävä suullisesti ottelutuomarille ja vastustajalle välittömästi ottelun päätyttyä sekä kirjallisesti turnaustoimistoon 10 minuutin sisällä ottelun päättymisestä. Vastalausemaksu on 200 euroa, joka palautetaan mikäli vastalause hyväksytään. Vastalauseen käsittelee turnauksen kolmehenkinen jury, joka koostuu turnauksen johtajasta ja kahdesta muusta henkilöstä. Juryn ei tarvitse perustella päätöstä eikä siitä voi valittaa.

11. Kaikki pelaajat palkitaan osallistumismitalilla. Mitalit jaetaan joukkueen viimeisen ottelun jälkeen.
Jatkolohkoissa parhaiten sijoittunut joukkue palkitaan pokaalilla.

12. Joukkueiden kapteenit vaihtavat viirit ottelun alussa ja kättelevät tuomarit toimitsija-aitioiden edessä ennen pelin alkua.

13. Turnauksen järjestäjä pidättää oikeuden turnauksen otteluohjelman ja sääntöjen muutoksiin. Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikataulua, ottelujärjestelmää sekä otteluohjelmaa erityisen painavista syistä. Muutoksista ilmoitetaan osallistuville joukkueille viipymättä.

Mikäli turnauksen aikataulu jostakin syystä viivästyy, voidaan kokonaispeliaikaa lyhentää, kuitenkin alimmillaan 30 minuuttiin. Turnauksen virallinen aika on hallin kellon osoittama aika.

14. Turnauksen järjestäjät kehottavat kannustamaan kaikkia reilun pelin henkeen. Pyydämme pelaajia, toimihenkilöitä, vanhempia ja muita katsojia kunnioittamaan ja kannustamaan toisia.