E1 JUNIORIKIEKON KEHITYSPÄIVÄT 2020 E1 JUNIORIKIEKON KEHITYSPÄIVÄT 2020
9.4. - 11.4.2020 Suomen Urheiluopisto Vierumäki | Suomi Ilmoittaudu

TERVETULOA E1 JUNIORIKIEKON KEHITYSPÄIVÄT -TURNAUKSEEN VIERUMÄELLE 9.4.-11.4.2020

Turnaus järjestetään yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

 

Pelicans E1-08 kutsuu teidät mukaan Juniorikiekon Kehityspäivät -turnaukseen Suomen Urheiluopistolle Vierumäelle 9.4.–11.4.2020

Tule laittamaan kiekkokausi pakettiin ja mittaamaan kevätkunto turnaukseemme. 

Torstaista lauantaihin kamppaillaan kiekosta Suomen Urheiluopiston loistavissa puitteissa Vierumäellä. Kaikilla joukkueilla on pelit, oheistoiminnat, majoitukset ja ruokailut paikan päällä, joten joukkueita ei tarvitse kuljetella turnauksen aikana. Turnauksessa ei ole myöskään unohdettu kannustusjoukkoja, joille on tarjolla erilaisia majoitus- ja liikuntapaketteja viikonlopun lomalle.

Suomen Jääkiekkoliitto on ollut mukana kehityspäivien järjestelyissä ja kehittämässä päivien sisältöä jo vuodesta 1982 saakka. Lisäksi JuniorPelicansilla on yhteistyössä Suomen Urheiluopiston kanssa yli 20 vuoden kokemus kiekkoturnauksien järjestämisestä nykymuotoisena. Varaa siis joukkueellesi paikka turnaukseen ja varmista kevääksi yksi kiekkokauden kohokohtanne.

PELIT TORSTAISTA LAUANTAIHIN

Pelit alkavat torstaina klo 16 ja viimeiset pelit loppuvat lauantaina klo 15.30. Kaikilla joukkueilla on vähintään 5 peliä ja lisäksi maajoukkuepelit. Peliaika on 2 x 15 min tehokasta aikaa ja kokonaisaika 50 min. 

Turnauksen ottelut pelataan SJL:n kilpailusääntöjä ja E-junioreiden sääntöjä noudattaen.

12 JOUKKUETTA

Turnaukseen valitaan 12 laadukasta joukkuetta, joista kuusi (6) on AAA joukkueita ja kuusi (6) AA joukkuetta. Joukkueiden valinnat tekee Suomen Jääkiekkoliitto. 

Ottelut pelataan kahdessa tasolohkossa.

Yksi seura saa lähtökohtaisesti ilmoittaa turnaukseen enintään yhden (1) joukkueen per tasoryhmä eli yhden (1) AAA ryhmän ja yhden (1) AA ryhmän. Tällä systeemillä pyritään saamaan aikaan mahdollisimman mielenkiintoinen turnaus ja välttämään seurojen keskinäiset ottelut sijoituspelivaiheessa. Turnauspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jos turnaus ei tule täyteen 31.1.2020 mennessä, voidaan samasta seurasta ilmoittaa myös toinen joukkue samaan tasoryhmään. Mahdollisuutta ilmoittaa toinen joukkue tarjotaan määräaikaan mennessä ilmoittautuneille seuroille ilmoittautumisjärjestyksessä (ensimmäiseksi ilmoittautuneelta kysytään ensin, sen jälkeen toiseksi ilmoittautuneelta jne.).

MUU TOIMINTA

Turnauspelien lisäksi perjantaina on erillinen "maajoukkueilta", jossa on maajoukkuepelit ja kivaa oheistoimintaa. 

MAJOITUKSET JA RUOKAILUT

Joukkueille on varattu majoitukset ja ruokailut opistolta. Turnaukseen osallistuminen edellyttää majoittumista opistolla alla olevan turnauspaketin mukaisesti. Kaikki turnauksen majoitukseen liittyvät tiedustelut sekä varaukset opiston henkilökunnan kautta.

EDULLINEN HINNOITTELU

Turnausmaksu 750 €/pelijoukkue.
Majoitushinta 147 €/hlö/2vrk (To-La). Sis. 2 x Aamiainen, 2 x Lounas, 2 x Päivällinen. 
Tilauksesta iltapala 6,50 €/kpl.

Laskutus: 
375 euroa (50%) turnausmaksusta toimii varausmaksuna, jolla joukkue varmistaa paikan turnauksessa. Varausmaksu laskutetaan, kun joukkueen paikka turnauksessa vahvistetaan (viimeistään 31.1.2020 mennessä). Loput 375 euroa turnausmaksusta tulee olla maksettuna 1.3.2020 mennessä. Tämän jälkeen ilmoittautuva seura maksaa maksun kokonaisuudessaan. Varausmaksua ei palauteta mikäli joukkue peruuttaa ilmoittautumisen. Isäntäseura lähettää turnausmaksuista erilliset laskut. Joukkueen majoitukset ja ruokailut laskutetaan 31.5.2020 mennessä. Majoitukset ja ruokailut laskuttaa Suomen Urheiluopisto/Vierumäki Country Club Oy.
 

Turnauksen lisätiedot ja ilmoittautumiset:            

Lisätiedot ja joukkueiden majoitusvaraukset:

Pelicans E1-08 joukkue
Janne Kampman
045-6699388
janne.kampman@gmail.com

Suomen Urheiluopisto
Teemu Saares
0400-269649
teemu.saares@vierumaki.fi