Powered by GameResultsOnline.com tournament management

KalPa U14 SYMPPISTURNAUS 2021

21.8. - 22.8.2021 Lippumäen Tuplajäät | Suomi

TERVETULOA TURNAUKSEEN!

Jääkiekkoilun riemua SYMPPISTURNAUKSESSA ja kilpisydämien Kuopiossa

Tervetuloa pelaamaan U14 junioreiden Symppisturnaukseen Kuopioon ja Lippumäen Tuplajäille!

Poikkeukselliset olot ovat jatkuneet ja viime kausi oli eri alueilla hyvin erilainen pelillisesti ja harjoituksellisesti. Turnauksien sijaan on pelattu enemmän pelitällejä ja sarjapelien pelimäärissä eri alueilla on ollut myös suuria eroja.

Tätä tekstiä kirjoittaessani Kuopion alue on myös valitettavasti koronaluvuissa kiihtyvyysaluetta. Silti toivon, että pystymme pelaamaan turnauksen suunnitellusti ja että kaikki ilmoittautuneet joukkueet pääsevät mukaan turnaukseen. Odotukset ovat korkealla ja jännitystä on ilmassa. Pelaajat ovat miltei päätä pidempiä viime vuodesta. Vauhtia ja taitoja niin kaukalon sisällä kuin ulkopuolellakin on tullut lisää. On hienoa, että tämän hetken tiedon mukaan pääsemme näkemään pelaajien ja joukkueiden edesottamuksia myös fyysisesti hallilla. Kotijoukkueen KalPa U14 osallistuu turnaukseen neljällä joukkueella. Kaksi joukkuetta pelaa AA sarjassa ja kaksi joukkuetta AAA sarjassa.

Turnausorganisaatio ja hallin henkilökunta tekevät parhaansa turnauksen onnistumiseksi ja upean turnauskokemuksen saamiseksi. Pyydän kaikkia tahoja huomioimaan voimassa olevan koronaohjeistuksen, jotta varmistamme kaikkien turnaukseen osallistuvien turvallisuuden ja terveyden.

Kalpalaisten keltamusta kilpisydän sykkii voimakkaasti. Turnauksen pääsponsorina toimii jo toistamiseen TR Sympatica Oy ja turnaus on nimetty jälleen SYMPPISTURNAUKSEKSI. Nimellä haluamme viestiä niitä arvoja, periaatteita ja sitä henkeä, jonka toivomme tässä turnauksessa välittyvän. Myötäeletään, pelataan reilua peliä, kunnioitetaan vastustajia, pelikavereita ja tuomareita, kannustetaan muita ja iloitaan onnistumista, opitaan sietämään pettymyksiä ja tappion katkeria hetkiä.   

Kiitos kaikille KalPa U14 joukkueen vanhemmille ja muille turnauksen järjestelyihin osallistuville työpanoksestanne. Iso kiitos myös kaikille kummiyrityksille, yhteistyötahoille ja sponsoreille. Tukenne on tärkeää. Joukkueiden kummiyritykset näkyvät joukkue-esittelyjen sivuilla.  

Toivotan onnea ja tsemppiä jokaiselle joukkueelle ja pelaajalle! Nautitaan pelaamisesta ja turnauksesta. Tehdään tästä upea turnaus yhdessä!

Kuopiossa 16.8.2021

Satu Marjo

turnauspäällikkö

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com