Powered by GameResultsOnline.com tournament management

KalPa U14 SYMPPISTURNAUS 2021

21.8. - 22.8.2021 Lippumäen Tuplajäät | Suomi

KORONAOHJEISTUS JA SAAPUMINEN HALLILLE

MUUTAMIA HUOMIOITA JOUKKUEILLE:

 • Jokainen joukkue vastaa siitä, että turnaukseen osallistuvat pelaajat ja toimihenkilöt ovat oireettomia turnausmatkalle lähtiessään. Toipilaita tai pienessäkin flunssassa olevia henkilöitä ei voi ottaa turnaukseen mukaan eivätkä he voi saapua hallille. Mikäli joku henkilö sairastuu turnauksen aikana, tulee hänet eristää joukkueesta ja turnauspaikasta välittömästi. Joukkueet vastaavat itse eristyksen toteutuksesta ja mahdollisen sairastuneen henkilön kotimatkan järjestelyistä. Joukkueilla tulee olla suunnitelma tästä etukäteen esim. kotona olevan vanhemman hälyttäminen hakemaan peluri kotiin tai joku muu järjestely.
 • Joukkueiden tulee käyttää maskia hallin yleisissä tiloissa liikkuessa. 
 • Joukkueiden juomapullot tulee täyttää niille varatussa paikassa kaukaloiden välissä. Paikalla on desinfiointiaine ja hana tulee desinfioida aina ennen käyttöä sekä käytön jälkeen.
 • Pukukopeissa tulee huolehtia turvaväleistä mahdollisuuksien mukaan. Pukukopin suihkutiloissa, tulee olla henkilökohtaiset hygieniavälineet ja vaatteet sekä varusteet tulee laittaa varuste- tai pelikassiin. Huolehtikaa myös hyvästä käsihygieniasta.
 • Joukkueiden alkulämmittelyt ja verryttelyt on suositeltavaa tehdä ulkotiloissa. Joukkue poistuu hallilta ulos samoja reittejä kun tuli sisään.
 • Turnausjärjestäjän ja halliyhtiön puolesta pukukopeissa on tehostettu siivous- ja desinfiointikäytäntö. Joukkue vastaa siitä, että pukukoppi pysyy mahdollisimman siistinä pelipäivän aikana ja lauantain pelien päätyttyä tulee koppiin jäävät tavarat nostaa penkeille ja koukkuihin, jotta lattian siistiminen onnistuu.
 • Hallilla on jokaista joukkuetta vastaanottamassa kummi turnausjärjestäjien puolesta. Kummit auttavat joukkueita kaikissa käytännön kysymyksissä ja valvovat osaltaan koronaohjeiden noudattamista.
 • Kättelyt on poistettu niin tuomareiden kuin joukkueiden väliltä.

SAAPUMINEN JÄÄHALLILLE:

 • Joukkueet saapuvat hallille ja ohjataan omiin pukukoppeihin pukukoppijaon mukaisesti.
 • Pukukoppiin numero 1 saavutaan Fressin puoleiselta sivuovelta ja pukukoppina toimivaan liikuntatilaan päädyn hätäpoistumistietä käyttäen
 • Pukukoppeihin numerot 2-4 ja 5-8 saavutaan hallin pääovesta
 • Pukukoppeihin 9-10 saavutaan tekojääradan puoleisesta päästä
 • Katsojat saapuvat hallille pääovesta ja noudattavat käsihygieniaohjeistusta. He siirtyvät kahvion kautta katsomoon. Katsojien poistuminen hallilta tapahtuu samaa reittiä.

KÄYTTÄYDY NÄIN JÄÄHALLISSA:

 1. KÄYTÄ MASKIA.
 2. DESINFIOI KÄTESI. Käsidesiautomaatteja on kaikkien sisääntulojen luona.
 3. PIDÄ TURVAVÄLIT, HALLILLA LIIKKUESSASI.
 4. ETHÄN TULE HALLILLE SAIRAANA (yskä, nuha, kuume, vatsatauti).
 5. KULJE SUORAAN SINULLE ILMOITETTUUN PUKUHUONEESEEN.
 6. MENE SUORAAN ILMOITETULLE AREENALLE.
 7. ÄLÄ SYLJEKSI HALLILLA.
 8. POISTU JÄÄLTÄ SUORAAN PUKUHUONEESEEN. PUKUHUONEESTA SUORAAN ULOS.
 9. POISTUESSASI HALLILTA DESINFIOI KÄTESI.

Käsienpesussa muista sulkea vesihana pesun jälkeen käsipyyhepaperilla, näin estät käsiesi likaantumisen uudelleen.

ASIATON OLESKELU JÄÄHALLILLA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY

Turnausjärjestäjien osalta on ehdoton vaatimus, että kaikki järjestelyihin osallistuvat henkilöt ovat oireettomia ja noudattavat kaikkia hygieniaohjeita sekä turvavälejä mahdollisuuksien mukaan. 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com