Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Pelicans U12 Vierumäkiturnaus

6.4. - 8.4.2023 Vierumäki | Suomi

Turnaussäännöt

Turnaussäännöt

Turnaussäännöt

1. Turnauksen ottelut pelataan SJL:n kilpailusääntöjä ja U12 junioreiden sääntöjä noudattaen seuraavin tarkennuksin: 

 • Otteluaika on 2 x 15 min. tehokasta aikaa, kokonaisaika on 45 min., erätauko 1 min.
 • Aikalisän käyttö ei ole sallittu.
 • Ottelut pelataan isolla kentällä, mustalla kiekolla ja normaalein maalein.
 • Jää ajetaan kahden pelatun ottelun jälkeen, turnauksen viimeisenä päivänä jää ajetaan joka pelin jälkeen.

2. Säännöt, joiden mukaan sijoitukset lohkoissa määräytyvät

Voitetusta ottelusta saa 2 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen. Mikäli joukkueet ovat pelien jälkeen tasapisteissä, joukkueiden sijoitukset ratkeavat:

 1. Pisteet
 2. Keskinäisten otteluiden pisteet
 3. Keskinäisten otteluiden maaliero
 4. Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit
 5. Lohkon otteluiden maaliero
 6. Lohkon otteluiden tehdyt maalit
 7. Rangaistukset
 8. Arpa

3. Tuomarit tarkentuu myöhemmin

4. Toimitsijatehtävät turnauksessa hoitaa Pelicans.

5. Pelaajamäärää ei ole rajoitettu. Pelaajat on ilmoitettava alustavasti viimeistään 6.3.2023 mennessä gameresultsonline.com –palvelussa. Muutokset kokoonpanoihin on ilmoitettava turnaustoimistoon 30 minuuttia ennen ottelun alkua. 

Turnauksessa on sallittua käyttää Y-pelaajia erikseen järjestäjän kanssa se sopien ja siten, että ottelun pöytäkirjaan voidaan merkitä korkeintaan yksi (1) Y-pelaajaa ottelua kohti. Tyttöjen kohdalla noudatetaan SJL:n ohjeistusta. Ala-ikäisiä pelaajia voidaan pöytäkirjaan merkitä korkeintaan kolme ottelu kohti.

Jos joukkueeseen on nimetty yksi maalivahti, voi joukkue maalivahdin loukkaantuessa käyttää joukkueeseen samaan tasosarjaan nimettyä maalivahtia tai lainata sitä turnauksen toiselta saman tasosarjan joukkueelta.

6. Tulospalvelu hoidetaan www.gameresultsonline.com –sivustolla

7. Kotijoukkueeksi merkitty joukkue pelaa ottelun tummalla pelipaidalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla. Joukkueet voivat ottelukohtaisesti sopia keskenään poikkeavasta järjestelystä.

8. Joukkueen on oltava valmiina aloittamaan ottelu 5 minuuttia ennen otteluaikaa. Joukkue, joka ei ole ajoissa paikalla aloittamaan ottelua, tuomitaan se häviämään ottelun lukemin 5-0.

9. Turnauksenjärjestäjä ei vastaa pelaajille tai toimihenkilöille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. 
Turnauksenjärjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

10. Kaikki pelaajat palkitaan osallistumismitalilla. Mitalit jaetaan joukkueen viimeisen ottelun tai turnauksen päättymisen jälkeen yhteisessä tilaisuudessa ulkona sään sen salliessa. Tarkentuu turnauksen aikana.
Tasoryhmissä parhaiten sijoittunut joukkue palkitaan pokaalilla.

11. Joukkueiden kapteenit vaihtavat viirit / kiekot ottelun alussa vaihtoaitioiden edessä ennen pelin alkua. Turnauksessa ei kätellä pelien jälkeen.

12. Turnauksen järjestäjä pidättää oikeuden turnauksen otteluohjelman ja sääntöjen muutoksiin. Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa aikataulua, ottelujärjestelmää sekä otteluohjelmaa erityisen painavista syistä. Muutoksista ilmoitetaan osallistuville joukkueille viipymättä.

Mikäli turnauksen aikataulu jostakin syystä viivästyy, voidaan kokonaispeliaikaa lyhentää, kuitenkin alimmillaan 30 minuuttiin. Turnauksen virallinen aika on hallin kellon osoittama aika.

13. Turnauksen järjestäjät kehottavat kannustamaan kaikkia reilun pelin henkeen. 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com