Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Pelicans U12 Vierumäkiturnaus

6.4. - 8.4.2023 Vierumäki | Suomi

Pelicans U12 (-11) järjestää Juniorikiekon Kehityspäivät -turnauksen Vierumäellä 6.-8.4.2023

Turnaus järjestetään yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Tule laittamaan kiekkokausi pakettiin ja mittaamaan kevätkunto turnaukseemme. 

Torstaista lauantaihin kamppaillaan kiekosta Suomen Urheiluopiston loistavissa puitteissa Vierumäellä. Kaikilla joukkueilla on pelit, oheistoiminnat, majoitukset ja ruokailut paikan päällä, joten joukkueita ei tarvitse kuljetella turnauksen aikana. Turnauksessa ei ole myöskään unohdettu kannustusjoukkoja, joille on tarjolla erilaisia majoitus- ja liikuntapaketteja viikonlopun lomalle.

JuniorPelicansilla on yhteistyössä Suomen Urheiluopiston kanssa yli 20 vuoden kokemus kiekkoturnauksien järjestämisestä nykymuotoisena. Varaa siis joukkueellesi paikka turnaukseen ja varmista kevääksi yksi kiekkokauden kohokohtanne.

TURNAUKSESSAMME:


12 JOUKKUETTA
Turnaukseen valitaan 12 joukkuetta, joista kuusi (6) on AA ja kuusi (6) A joukkuetta. Joukkueiden valinnat tekee Suomen Jääkiekkoliitto.

MUU TOIMINTA
Jokaiselle joukkueelle suunnitellaan turnauksen aikainen oheistoiminta Vierumäen Liikuntaneuvoja-opiskelijoiden toimesta joukkueen tarpeiden mukaan! Lisäksi turnauksessa pelataan maajoukkuepelit ja jokainen pelaaja saa pukea maajoukkuepaidan päälle yhdessä turnausottelussa. Joukkueet on koottu kaikista turnaukseen osallistuvien joukkueiden pelaajista.

MAJOITUKSET JA RUOKAILUT
Joukkueille on varattu majoitukset ja ruokailut opistolta. Turnaukseen osallistuminen edellyttää majoittumista opistolla alla olevan paketin mukaisesti. Kaikki turnauksen majoitukseen liittyvät tiedustelut sekä varaukset opiston henkilökunnan kautta.

EDULLINEN HINNOITTELU
Turnausmaksu 795 €/joukkue
Majoitushinta 159 €/hlö/to-la
Sisältäen 2 x aamiainen, 2 x lounas, 2 x päivällinen.
Tilauksesta iltapala.

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset
Pelicans U12
Hannariikka Haataja / Antti Haataja
040 542 9161 / 040 766 9992
hannariikka.haataja1@gmail.com / antti.haataja1@gmail.com

 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com