Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Viima Hockey Tournament

29.12. - 31.12.2021 Myllypuron jäähalli, Helsinki | Suomi

Koronaohjeistus

Ei yleisöä

Ottelut pelataan tyhjille katsomoille. Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti alueen uusista koronarajoituksista 23.12. Kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on kielletty Uudellamaalla 28.12. 2021–17.1. 2022.  

Koronapassi

Kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä jäähalliin tulevilta turnausosallistujilta (valmentajat, toimihenkilöt, toimitsijat, ensiapuhenkilökunta ja erotuomarit) vaaditaan EU:n digitaalinen koronapassi, jossa on qr-koodi. Sen voi näyttää puhelimen ruudulta tai tulostettuna versiona.

Muilla lääkärintodistuksilla tai testituloksilla ei voi korvata koronapassia. 

Henkilö pääsee halliin siis vain siinä tapauksessa, että hän esittää koronapassinsa ja koronatodistuksen tarkastajan mobiilisovellukseen tulee ilmoitus hyväksytystä koronatodistuksesta eli vihreä koodi. Sen jälkeen henkilö saa käteensä leiman.

Koronapasseista ei pidetä tietosuojan vuoksi minkäänlaista listaa eikä niiden tietoja kerätä mihinkään talteen.

Alle 16-vuotiailta ei voida katsoa koronapasseja. Viima Hockey Tournamentin pelaajat ovat alle 16-vuotiaita. 

Missä tarkastetaan?

Koronapassien tarkastaminen tapahtuu aulatilassa ja pukukoppien luona. Tarkastus ei tapahdu ulko-ovella, koska Jokerit ei voi tarkastaa kahvion asiakkaiden passeja.

Kahviotilat 

Turnausjärjestäjä vastaa hallitilojen koronarajoitusten toteutumisesta poislukien kahvioyrityksen toimialue. 

Kahvio on Jokerien ja halliyhtiötoiminnan ulkopuolinen taho. Heitä koskevat kahvila- ja ravintolatoimintaa koskevat rajoitukset. 

Aulatila

Jäähallin aulatilassa on sallitty ainoastaan läpikulku. Muuten se on suljettu. Siinä ei siis oleskella.

Joukkueiden liikkuminen jäähallissa

Kun joukkueen jäsenet esiintyvät jäähallin sisätiloissa, he voivat olla joko pukukopissa, kaukalossa pelaamassa (eivät siis katsomassa muiden otteluja) tai ruokailutilassa. Siirtyminen ruokailutilaan tapahtuu ulkokautta.

Henkilöt voivat olla myös kahviotilassa, kun se on avoinna. 

Henkilömäärät vaihtoaitioissa

Maksimilukumäärä toimihenkilöitä vaihtoaitioissa ottelujen aikana on 5 henkilöä per joukkue. Muut toimihenkilöt eivät saa oleskella vaihtoaition läheisyydessä, katsomossa tai muualla jäähallin kylmätilan puolella.

Henkilöt kylmätilassa

Kylmätilassa ei saa olla muita henkilöitä kuin käynnissä olevaan ottelun kokoonpanoon merkityt pelaajat, valmentajat, toimihenkilöt, erotuomarit ja toimitsijat sekä turnauksen järjestämiseen liittyvät henkilöt. Jälkimmäisiä ovat ensiapuhenkilökunta ja turnauspäällikkö.

Laki sanoo että koronarajoitukset eivät saa estää työskentelyä. Tässä kontekstissa se tarkoittaa, että seuraan työsuhteessa oleva urheiluvastaava saa seurata hallin kylmätilassa oman seuransa joukkueen ottelua. Esimerkiksi Jokerien valmennuspäällikkö saa seurata Jokerien ottelua. Muut (esimerkiksi agentit, tarkkailijat, SJL:n aluevalmentajat, erotuomarikouluttajat) ei saa seurata otteluja Myllypuron jäähallin kylmätilassa.

Kasvomaskit ja hygienia

Kaikkien turnaukseen osallistuvien pitää käyttää kasvomaskeja jäähallin sisätiloissa (pl. pelaajat ja erotuomarit otteluissa).

Turnauksessa paikalla olevien henkilöiden on huolehdittava hygieniasta huolellisesti. 

Käytetyt/kostuneet kasvomaskit omaan taskuun, omaan pussin tai ulkotilojen roska-astioihin.

Vain terveenä turnaukseen

Turnaukseen saa tulla vain, kun tuntee itsensä terveeksi. Mikäli henkilö tuntee itsensä sairaaksi kesken turnauksen, suosittelemme väkevästi pikaista poistumista tapahtumapaikalta.

Ohjeistamme erittäin vahvasti, että joukkueiden jäsenet välttävät lähikontakteja muihin ryhmiin vapaa-ajallaan ja verryttelyissä niin hyvin kuin pystyvät, jotta todennäköisyys mahdollisille koronatartunnoille- ja altistumisille pysyy niin pienenä kuin mahdollista. 

Muiden joukkueiden pukukoppeihin meneminen on kielletty. 

Mahdollinen sairastuminen ja altistumiset turnauksen aikana

Korona-asioissa toimitaan terveysviranomaisten linjausten mukaisesti.

Oireileva henkilö hakeutuu linjausten mukaisesti karanteeniin ja koronatestiin.

Sairastunut henkilö hakeutuu linjausten mukaisesti karanteeniin

Mahdollisessa altistumistilanteessa kukin joukkue vastaa altistumistietojen toimittamisesta oman alueensa terveysviranomaisille, sekä tekee oman joukkueen henkilöistä (pelaajat ja toimihenkilöt) altistumisarvion. Mikäli joukkue toteaa jäsenensä altistuneeksi, asettaa joukkue henkilön karanteeniin ja informoi päätöksestä turnauksen johtoa. 

Lisätiedot: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19/toimenpideohje-epailtaessa-koronaviruksen-covid-19-aiheuttamaa-infektiota

Ohjeistus päivitetty 28.12. Tiedotamme mahdollisista muutoksista.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com