Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Hyvinkään Jää-Ahmat U10 - Kevätturnaus by KULJETUS JJ OVASKA OY

9.4. - 10.4.2022 Hyvinkään Jäähalli | Suomi

Turnaussäännöt

Turnaussäännöt  - Hyvinkään Jää-Ahmat U10 Kevätturnaus  9.-10.4.2022

 

Ottelut:

Turnaukseen osallistuu 15 joukkuetta, joista viisi (5) AAA-tason, viisi (5) AA- tason joukkueita ja viisi (5) A- tason joukkueita. Joukkueet pelaavat oman sarjatason sisällä omissa lohkoissaan.   

Lohkossa pelataan 5 joukkueen yksinkertainen sarja ja sen jälkeen sijoitusottelut 1 vs 2 ja 3 vs 4. Lohkon viimeinen ei pelaa sijoitusottelua.

 

Pisteet:

Lohkopelien voitosta saa 2 pistettä, tasapelistä 1 pisteen ja häviöstä 0 pistettä. Alkulohkon ottelut voivat päättyä tasan tai toisen joukkueen voittoon. Alkulohkon sijoitusten perusteella määräytyvät joukkueet sijoitusotteluihin

Sijoitukset lohkoissa määräytyvät seuraavien turnausjärjestäjän asettamien sääntöjen mukaisesti: 

1) Pisteet 

2) Keskinäisten otteluiden pisteet 

3) Keskinäisten otteluiden maaliero 

4) Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

5) Lohkon otteluiden maaliero 

6) Lohkon otteluiden tehdyt maalit 

7) Rangaistukset 

8) Arpa

 

Pelipaidan väri

Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummissa pelipaidoissa ja vierasjoukkueeksi merkitty joukkue vaaleissa pelipaidoissa. Mikäli joukkueella ei ole käytössään kuin yksi paitasarja, sopii joukkue hyvissä ajoin ennen otteluita vastustajan kanssa käytettävistä paitaväreistä.

Pelaajaluettelot

Muutokset pelaajaluetteloissa on ilmoitettava turnaustoimistoon viimeistään 15 min ennen seuraavan ottelun alkua.

 

Säännöt

Turnauksessa noudatetaan SJL:n juniorisääntöjä (U11) alla luetelluin poikkeuksin.

Peliaika on 2 x 15 min, tehokasta peliaikaa. Kokonaispeliaika on 45 min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Erätaukoja ei ole erien välissä. 45 min kokonaisaika ei ole voimassa sijoitusotteluissa. Joukkueet eivät vaihda puolia erien välissä.

Sijoitusotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla. Kenttäpelaajat laukovat valmentajan ilmoittamassa järjestyksessä, kunnes ero syntyy. Aluksi kuitenkin molemmista joukkueista 3 pelaajaa, sen jälkeen tarvittaessa yksi kerrallaan niin, ettei sama pelaaja lauo toista kertaa, ellei kaikki pelaajat ole jo laukoneet kerran. Aloittavan joukkueen ja laukomissuunnan arpoo tuomari. Peliajan päättyessä rangaistusaitiossa oleva pelaaja ei saa osallistua voittolaukauskilpailuun.

Aikalisä ei ole käytössä turnauksessa.

Joukkueiden tulee olla valmiina 5 min. ennen ottelun alkua

Alkulämmittelyä jäällä ei sallita, vaan peli alkaa välittömästi aloituskentällisillä, kun otteluohjelmaan merkitty kellonaika saavutetaan. Aloituskokoonpanoa ei tarvitse etukäteen nimetä.

Pelaajan nimen tai numeron puuttuminen pöytäkirjasta ei oikeuta vastapuolta vastalauseeseen.

Joukkueessa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaajia kilpailusääntöjen sekä alueellisten määräysten mukaisesti.

Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Jury koostuu turnauspäälliköstä ja kahdesta turnausjärjestäjän nimeämästä muusta henkilöstä. Jury ei perustele päätöstään, eikä siitä voi valittaa. Vastalausemaksu on 200€, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 20 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä. Vastalauseen allekirjoittaa joukkueenjohtaja.

Toimihenkilöiden saama pelirangaistus- ja/tai ottelurangaistus käytöksestä johtaa automaattisesti sulkemiseen turnauksesta. Pelaajan saama pelirangaistus käytöksestä johtaa automaattisesti yhden ottelun pelikieltoon turnauksessa ja ottelurangaistus aiheuttaa sulkemisen turnauksesta. Pelaaja on pelikiellossa kunnes päätösvaltainen SJL:n edustaja on käsitellyt tapahtuman

Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa. 

Luovutus:

Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti tai ei pelaa ottelua loppuun, se tuomitaan häviämään kyseinen ottelu 5 – 0. Myöhästymisen aikaraja on 5 minuuttia otteluohjelmaan merkityn alkamisajan jälkeen

Tapaturmat ja pelaajavakuutus:

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja Suomen Jääkiekkoliiton sääntöjen mukaisesti. Turnausjärjestäjän puolelta turnauksessa on paikalla ensiapupäivystys koko turnauksen ajan. Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista.

 

Järjestävä seura pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestävällä seuralla on myös oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteiden niin vaatiessa.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com