Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Hunters U10 uudenvuoden turnaus PERUTTU

2.1. - 3.1.2021 Porvoon jäähalli | Suomi

Turnaussäännöt

Pelipaikka

Pelipaikkoina Porvoon jäähalli ja sen yhteydessä oleva nuorisohalli osoitteessa Jääkiekkotie 1, Porvoo. Hallien ja pukukoppien väliset siirtymiset ovat muovimattoja pitkin, mutta teräsuojien käyttö on suositeltavaa.

Pelialue

Turnauksen pelit pelataan puolikkaalla kentällä. Kenttä jaetaan puoliksi välilaidalla, joka sijoitetaan punaviivalle. Kaukalossa pelataan kaksi ottelua samanaikaisesti. Vaihtoaitioina käytetään kentän varsinaisia vaihtoaitioita. Turnauksen aikana vaihtoaitioissa ja kaukaloiden läheisyydessä saa järjestäjän lisäksi liikkua vain peliryhmät sekä näiden välttämättömät toimihenkilöt. Yleisön tulee seurata otteluita katsomosta.

Kotijoukkueeksi merkityn joukkueen oma maali on aina pelikentällä kaukalon keskellä.

Peliaika

Yhden pelin kesto on 24 minuuttia suoraa aikaa. Mikäli joukkue ei ole jäällä valmiina aloittamaan peliä otteluohjelman mukaisesti, aloitetaan peli viivästyneen joukkueen 5-0 tappioasemasta ja peliaika on jäljellä oleva peliaika. Vaihdot ilmoitetaan summerilla 2 minuutin välein, jolloin peli katkaistaan automaattisesti välittämättä kentällä olevasta pelitilanteesta. Ottelun pelinohjaaja ratkaisee vaihtoajan aiheuttamat kiistatilanteet itsenäisesti. Pelikelloa ei pysäytetä vaihtojen ajaksi. Vaihdot suoritetaan ripeästi ja viivyttelemättä, jotta tehokasta peliaikaa olisi mahdollisimman paljon.

Ottelut

Pelit pelataan 4+1 vs. 4+1. Pelit pelataan mustalla kiekolla ja käytössä on isot maalit. Otteluissa kotijoukkueeksi merkitty joukkue pelaa tummilla pelipaidoilla ja vierasjoukkue vaaleilla. Joukkueet voivat keskenään sopia muista paitaratkaisuista.

Sijoitusten määräytyminen alkulohkoissa

  1. Pisteet
  2. Keskinäinen peli
  3. Maaliero
  4. Tehdyt maalit
  5. Arpa

 
Mahdollinen voittomaalikilpailu (jatkopelit, sijoitusottelut)

Alkusarjassa ei ole voittomaalikilpailua. Mikäli jatkopeleissä tai sijoitusotteluissa varsinainen peliaika päättyy tasatilanteeseen, suoritetaan voittomaalikilpailu. Voittomaalikilpailu suoritetaan pari kerrallaan, kunnes voittaja on selvillä. Saman pelaajan saa ottaa uudestaan suorittajaksi vasta kun kaikki joukkueen kenttäpelaajat ovat käyneet sen suorittamassa.

Pelinohjaus

Järjestäjä huolehtii jokaiseen otteluun pelinohjaajan, jotka ovat järjestävän seuran vanhempia kiekkojunioreita tai toimihenkilöitä. Otteluissa ei jaeta rangaistuksia. Rikkeen tapahtuessa pelinohjaaja katkaiseen pelin ja huomauttaa rikkojaa. Rikkeiden toistuessa tai rikkeen ollessa vakava, pelinohjaajalla on mahdollisuus poistaa pelaaja kentältä ko. vaihdon ajaksi. Poistetun pelaajan tilalle laitetaan toinen pelaaja.

Maalivahdin sulkiessa kiekon, peli vihelletään poikki ja peli jatkuu oman maalin takaa vasta siinä vaiheessa kun toinen joukkue on perääntynyt omalle kenttäpuoliskolleen.

Pelaajat

Pelaajien enimmäismäärää ei ole rajoitettu. Joukkueissa saa pelata vuonna 2011 ja sen jälkeen syntyneitä pelaajia. Tytöt saavat olla kaksi vuotta vanhempia. Jos samasta seurasta osallistuu kaksi tai useampi peliryhmä, on joukkueiden oltava keskenään samantasoisia. Mikäli joukkueella on perusteltu syy peluuttaa 2011 jälkeen syntyneitä pelaajia, tästä on sovittava etukäteen turnausjärjestäjän kanssa.

Turnauksen järjestäjät eivät vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Jokaisella pelaajalla, valmentajalla ja muulla joukkueen toimintaan aktiivisesti osallistuvalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva lisenssi ja vakuutus.

Palkinnot

Jokainen turnaukseen osallistuva pelaaja palkitaan mitalilla. Turnauksen kolme parasta peliryhmää palkitaan pokaalein. Lisäksi jokaisesta joukkueesta (peliryhmästä) palkitaan kolme pelaaja McDonald’sin tarjoamilla tsempparipalkinnoilla.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com