Powered by GameResultsOnline.com tournament management

Hunters U10 uudenvuoden turnaus PERUTTU

2.1. - 3.1.2021 Porvoon jäähalli | Suomi

Turnausinfo

Hunters U10 uudenvuoden turnauksen info

Tervetuloa turnaukseemme Porvooseen! Tässä tärkeitä tietoja turnaukseemme liittyen joukkueille ja kannattajille.

 

Saapuminen ja parkkeeraaminen:

Jäähallin osoite on Jääkiekkotie 1, 06400 Porvoo. Jäähallilla on oma pysäköintialue, mutta tarvittaessa voi käyttää jäähallin takan olevan Kokonhallin pysäköintialuetta.

 

Kulku halleihin: 

Kilpahalli:

Yleisöä pyydetään käyttämään ainoastaan Jääkiekkotien puoleista ovea (hallin pitkällä sivulla, katsomon alla). Pelaajien sisäänkäynti jäähallin pysäköintialueen puoleisista ovista. Yleisön liikkuminen pukukoppikäytävillä kielletty.

Nuorisohalli:

Yleisön kulku hallin päätyovesta, joka sijaitsee jäähallin pysäköintialueen puoleisessa päädyssä. Pelaajien kulku nuorisohalliin 5-6 koppikäytävän kautta. Yleisön kulku nuorisohalliin 5-6 koppikäytävän kautta kielletty.

Kartta alueesta tulossa myöhemmin. 

 

Buffetti, arpajaiset ja maksaminen:

Turnauksessa on runsas buffetti hallin sisällä, jossa on tarjolla suolaista ja makeaa syötävää sekä kylmiä ja kuumia juomia. Buffetin yhteydessä on myös hienoja palkintoja sisältävä arpajaispöytä. Makkara- sekä pulled pork grilli sijaitsevat ulkona päähallin ja nuorisohallin väliin jäävässä tilassa. Kaikissa myyntipisteissä käy maksuvälineenä käteinen sekä pankki- ja luottokortit.

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com