Powered by GameResultsOnline.com tournament management

NAUGHTY BRGR - LIONS CUP U13 2023

7.4. - 9.4.2023 Espoo, Matinkylä | Suomi

Säännöt

Alustava, päivittyy viimeistään 31.3.2023

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailu- ja juniorisääntöjä alla luetelluin poikkeuksin: Turnauksen jury ei käsittele erotuomariraportteja vaan ne ohjataan kyseisen joukkueen alueen kurinpitäjän käsittelyyn.

 

Otteluaika

Peliaika on 2 x 15min tehokasta aikaa. Erätauko on 1min. Kokonaispeliaika on 50min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Aikalisä ei ole käytössä turnauksessa

Joukkueiden tulee olla viisi (5) minuuttia ennen ohjelmaan merkittyä otteluaikaa kaukalon läheisyydessä varusteet päällä valmiina aloittamaan ottelu. Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti, tuomitaan se hävinneeksi 5-0.

Alkulämmittelyä ei sallita jäällä, vaan peli alkaa välittömästi aloituskentällisillä.

 

Sarjan sijoituksen määräytyminen

Turnaus pelataan yksinkertaisena sarjana, jossa jokainen joukkue pelaa lohkossaan kerran toinen toistaan vastaan. Sarjassa voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla (0) pistettä.

Alkusarjoissa tasapisteiden sattuessa ratkaistaan joukkueiden välinen sijoitus alla olevan taulukon mukaisessa järjestyksessä:

1.      Keskinäisten otteluiden pisteet

2.      Keskinäisten otteluiden maaliero

3.      Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

4.      Kaikkien otteluiden maaliero

5.       Kaikkien otteluiden tehdyt maalit

6.      Rangaistukset (pienempi määrä luetaan eduksi)

7.      Arpa

 

Sijoitusottelut

Alkusarjan sijoitusten perusteella pelataan puolivälierät ja välierät sekä sijoitusottelut turnauskaavion mukaisesti. Sijoitus- ja mitaliotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla.

AAA+ sarjassa kaikki joukkueet jatkavat puolivälieriin.

AAA sarjassa jokaisen lohkon kaksi parasta joukkuetta sekä kaksi parasta lohkokolmosta etenevät puolivälieriin. huonoin lohkokolmonen ja lohkojen neljänneksi sijoittuneet joukkueet pelaavat yksinkertaisen sarjan, jonka mukaan sijat 9-12 ratkaistaan.

AA sarjassa jokaisen lohkon kaksi parasta etenevät puolivälieriin ja pelaavat sijoista 1-8 ja lohkojen kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet pelaavat samaan tapaan sijoitusottelut sijoista 9-16.

A sarjassa kaikki joukkueet jatkavat puolivälieriin.

a.      Voittomaalikilpailu aloitetaan kolmella (3) eri pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen valmentaja ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi peliajan päätyttyä.

b.      Mikäli tilanne on edelleen tasan kolmen laukojan jälkeen, kilpailua jatketaan pareittain pelaajilla, jotka eivät laukoneet voittomaalikilpailussa, äkkikuolemaperiaatteella kunnes ottelun voittaja on selvinnyt. 

c.      Voittomaalikilpailun aloittaa ohjelmaan merkitty vierasjoukkue.

d.      Ainoastaan ratkaiseva maali kirjataan ottelun lopputulokseen. Ratkaiseva maali kirjataan pelaajalle, joka suoritti laukauksen.

 

Pelaajat ja pelipaidat

Turnaukseen voivat osallistua ilmoittautuneisiin joukkueisiin rekisteröidyt pelaajat. Pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta turnausviikonlopun aikana. Maalivahteja voi peluuttaa oman seuran kaikissa turnaukseen osallistuvissa joukkueissa. Jos joukkueeseen on nimetty ainoastaan yksi maalivahti, voi joukkue maalivahdin loukkaantuessa tai sairastuessa lainata sitä turnauksen toiselta joukkueelta. Maalivahdin pelaaminen sijoitusottelussa edellyttää, että maalivahti on pelannut ko. joukkueessa vähintään yhden ottelun alkulohkossa. 

A-tason joukkueissa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaajia kilpailusääntöjen ja alueellisten määräysten mukaisesti. Samoin liiton tekemät poikkeukset nykyisten sarjaotteluiden joukkueiden osalta otetaan huomioon. 

Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummissa pelipaidoissa ja vierasjoukkueeksi merkitty joukkue vaaleissa pelipaidoissa. Mikäli joukkueella ei ole käytössään kuin yksi paitasarja, sopii joukkue hyvissä ajoin ennen otteluita vastustajan kanssa käytettävistä paitaväreistä.

 

Tuomarit

Turnauksen tuomareina toimivat viralliset SJL:n tuomarit

 

Rangaistukset

Tuomarin päätöksellä pelaajalle voidaan määrätä kyseisessä pelissä pelirangaistus sekä ottelurangaistus. Ottelurangaistuksen saanut pelaaja on pelikiellossa seuraavastakin ottelusta.  

 

Aikataulumuutokset

Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteen niin vaatiessa.

 

Tapaturmat ja pelaajavakuutus

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti. Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista

 

Vastalauseet

Tuomaripäätökset ovat lopullisia ja turnauksessa ei ole mahdollisuutta vastalauseisiin. 

 


 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2024 GameResultsOnline.com