Powered by GameResultsOnline.com tournament management

KIVIKOVA LIONS CUP U13 2023

7.4. - 9.4.2023 Espoo, Matinkylä | Suomi

Säännöt

Alustava, päivittyy viimeistään 31.3.2023

Turnauksessa noudatetaan SJL:n kilpailu- ja juniorisääntöjä alla luetelluin poikkeuksin: Turnauksen jury ei käsittele erotuomariraportteja vaan ne ohjataan kyseisen joukkueen alueen kurinpitäjän käsittelyyn.

 

1. Otteluaika

Peliaika on 2 x 15min. Erätauko on 1min. Kokonaispeliaika on 50min. Kokonaisaika alkaa peliohjelmaan merkittynä aikana, ellei turnauksen johto toisin ilmoita. Aikalisä ei ole käytössä turnauksessa

Joukkueiden tulee olla viisi (5) minuuttia ennen ohjelmaan merkittyä otteluaikaa kaukalon läheisyydessä varusteet päällä valmiina aloittamaan ottelu. Jos joukkue ei saavu kentälle aikataulun mukaisesti, tuomitaan se hävinneeksi 5-0.

Alkulämmittelyä ei sallita jäällä, vaan peli alkaa välittömästi aloituskentällisillä.

 

2. Sarjan sijoituksen määräytyminen

Turnaus pelataan yksinkertaisena sarjana, jossa jokainen joukkue pelaa lohkossaan kerran toinen toistaan vastaan. Sarjassa voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla (0) pistettä.

Alkusarjoissa tai sarjamuotoisissa turnauksissa tasapisteiden sattuessa ratkaistaan joukkueiden välinen sijoitus alla olevan taulukon mukaisessa järjestyksessä:

a.      Pisteet

b.      Keskinäisten otteluiden pisteet

c.      Keskinäisten otteluiden maaliero

d.      Keskinäisten otteluiden tehdyt maalit

e.      Kaikkien otteluiden maaliero

f.       Kaikkien otteluiden tehdyt maalit

g.      Rangaistukset (pienempi määrä luetaan eduksi)

h.      Arpa

 

3. Sijoitusottelut

Alkusarjan sijoitusten perusteella pelataan välierät ja mitaliottelut turnauskaavion mukaisesti. Sijoitus- ja mitaliotteluissa pelin päättyessä tasan varsinaisen peliajan jälkeen, jatketaan välittömästi voittolaukauskilpailulla

a.      Voittomaalikilpailu aloitetaan kolmella (3) eri pelaajalla/joukkue, jotka joukkueen valmentaja ilmoittaa ottelun erotuomarille välittömästi peliajan päätyttyä.

b.      Mikäli tilanne on edelleen tasan kolmen laukojan jälkeen, kilpailua jatketaan pareittain äkkikuolemaperiaatteella. Äkkikuolemaperiaatteella voittomaalikilpailussa suoritetaan kaksi laukausta – yksi kenttäpelaaja kummastakin joukkueesta, kunnes ottelun voittaja on selvillä. Kuka tahansa kenttäpelaaja, mukaan lukien ne pelaajat, jotka osallistuivat jo ensimmäiseen vaiheeseen, voivat suorittaa yhden voittomaalikilpailun toisen vaiheen laukauksista niin kauan, kunnes ottelu ratkeaa, tai kaikki kenttäpelaajat ovat laukoneet jo kerran.

c.      Voittomaalikilpailun aloittaa ohjelmaan merkitty vierasjoukkue.

d.      Ainoastaan ratkaiseva maali kirjataan ottelun lopputulokseen. Ratkaiseva maali kirjataan pelaajalle, joka suoritti laukauksen.

 

4. Pelaajat ja pelipaidat

Turnaukseen voivat osallistua ilmoittautuneisiin joukkueisiin rekisteröidyt pelaajat. Pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta turnausviikonlopun aikana. Maalivahteja voi peluuttaa oman seuran kaikissa turnaukseen osallistuvissa joukkueissa. Jos joukkueeseen on nimetty ainoastaan yksi maalivahti, voi joukkue maalivahdin loukkaantuessa tai sairastuessa lainata sitä turnauksen toiselta joukkueelta. Maalivahdin pelaaminen sijoitusottelussa edellyttää, että maalivahti on pelannut ko. joukkueessa vähintään yhden ottelun alkulohkossa. 

Joukkueissa saa olla ns. yli-ikäisiä pelaajia pelaajia kilpailusääntöjen ja alueellisten määräysten mukaisesti. Samoin liiton tekemät poikkeukset nykyisen sarjaotteluiden joukkueiden osalta otetaan huomioon.

Otteluohjelmaan merkitty kotijoukkue pelaa tummissa pelipaidoissa ja vierasjoukkueeksi merkitty joukkue vaaleissa pelipaidoissa. Mikäli joukkueella ei ole käytössään kuin yksi paitasarja, sopii joukkue hyvissä ajoin ennen otteluita vastustajan kanssa käytettävistä paitaväreistä.

 

5. Tuomarit

Turnauksen tuomareina toimivat viralliset SJL:n tuomarit

 

6. Vastalauseiden käsittely

Turnauksen vastalauseet käsittelee turnauksen jury, jonka päätös on lopullinen. Turnauksen juryn muodostavat turnauspäällikkö ja ottelun tuominnut tuomari. Vastalausemaksu on 200 EUR, joka palautetaan, jos vastalause hyväksytään. Ottelutapahtumia koskeva vastalause on tehtävä 10min kuluessa ottelun päättymisestä.

 

7. Aikataulumuutokset

Turnauksen johdolla on oikeus muuttaa aikatauluja ja ottelujärjestystä tilanteen niin vaatiessa.

 

8. Tapaturmat ja pelaajavakuutus:

Järjestäjät eivät ole vakuuttaneet pelaajia eivätkä vastaa pelaajille mahdollisesti sattuvista tapaturmista tai loukkaantumisista. Kaikkien turnaukseen osallistuvien pelaajien ja toimihenkilöiden tulee olla vakuutettuja SJL:n sääntöjen mukaisesti.  Järjestäjä ei vastaa turnauksen aikana mahdollisesti sattuvista varkaustapauksista


 

GameResultsOnline.com
servicedesk@gameresultsonline.com
+358 44 7599 554
© 2023 GameResultsOnline.com