Hovi Sales-turnaus HOVI SALES-TURNAUS
13.4. - 14.4.2019 Rauma, Tuki-Areena | Suomi Ilmoittaudu

Turnauksen säännöt

Turnauksessa noudatetaan E-juniori-ikäisten kilpailusääntöjä.

http://www.finhockey.fi/kilpailutoiminta/kilpailusaannot/

Alkusarjan otteluiden kesto on 2 x 15 min ja kokonaisaika 50 min. Välierien kesto on 2 x 20 min tehokasta peliaikaa siten, että ottelun kokonaisaika on maksimissaan 60 minuuttia. Sijoitusotteluiden kesto on 2 x 20 min tehokasta peliaikaa siten, että ottelun kokonaisaika on maksimissaan 60 minuuttia.

Molemmissa sarjoissa mukana on 8 joukkuetta. Jokainen joukkue pelaa kolme (3) alkusarjan ja kaksi (2) välierä/sijoitusottelua, eli yhteensä viisi (5) ottelua.

Turnauksen erotuomareina toimivat Rauman jääkiekkoerotuomarit ry:n nimeämät tuomarit.

Turnauksen aikataulu on tiukka, joten toivomme joukkueiden olevan riittävän ajoissa paikalla ja valmiina otteluihin.

Järjestyksen määräytyminen alkusarjassa

Ottelun voitosta saa 2 pistettä, tasapelistä yhden pisteen.

Ottelusta myöhästyminen tuomitaan 5-0 tappioksi.

1. Koko sarjan pistemäärä

2. Keskinäisten otteluiden pisteet

3. Keskinäisten otteluiden maaliero

4. Lohkon otteluiden maaliero

5. Lohkon otteluiden tehdyt maalit

6. Arpa

Mikäli sijoitusottelu päättyy varsinaisella peliajalla tasatulokseen, ottelu ratkaistaan voittomaalikilpailulla pareittain siten, että ensin laukoo kolme paria. Mikäli tilanne on edelleen tasan, ottelu ratkaistaan pari kerrallaan äkkikuolemaperiaatteella. Sama pelaaja ei saa suorittaa uutta voittomaalilaukausta ennen kuin kaikki pelaajat ovat käyneet laukomassa.

Pelaajaluettelot

Joukkueiden tulee toimittaa pelaajistonsa ja joukkueen toimihenkilöt 10.04.2019 mennessä GameResultsOnline-sivustolle järjestäjän toimittaman linkin kautta.

Kotijoukkue sopii vierasjoukkueen kanssa paitajärjestelyistä.

Turnauksen järjestäjä ei vastaa osallistuvien joukkueiden mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista. Kaikilla pelaajilla on oltava voimassa oleva pelilisenssi sekä vakuutus.

Maalivahteja saa siirtää turnauksen aikana tasoryhmästä toiseen, pelaajia ainoastaan alkuperäistä korkeamman tason ryhmään.

Jäähyt

Ottelut tuomitaan normaaleilla jääkiekkosäännöillä ja rikkeistä annetaan virallisten sääntöjen mukaisesti jäähyjä. Jäähyt päättyvät, mikäli ylivoimalla oleva joukkue tekee maalin.

Epäselvyyksien ja protestien ratkaiseminen

Turnauksen juryn tehtävänä on esiin tulleiden epäselvyyksien ja kirjallisena turnaustoimistoon jätettyjen protestien ratkaiseminen.

Juryllä on oikeus puuttua myös kaukalon ulkopuolella tapahtuviin rikkeisiin ja väärinkäytöksiin, mikäli henkilö on joukkueeseen nimetty pelaaja tai toimihenkilö.

Vastalause on jätettävä viimeistään 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen.

Vastalausemaksu on 75 euroa, joka palautetaan, mikäli vastalause hyväksytään.

Juryyn kuuluvat turnausvastaava, erotuomareiden edustaja ja osallistuvien joukkueiden jojot.

Joukkuetervehdykset

Mikäli joukkueet vaihtavat tervehdyksiä (viirit ym.) välillään, vaihto tehdään kapteenien kesken välittömästi ennen ottelun alkua.

Pukuhuoneet

Pukuhuoneet löytyvät Tuki-Areenalta ja Lähdepellon urheilukeskuksesta. Urheilukeskukseen siirrytään ulkokautta, joten pelaajilla on hyvä olla luistinsuojat. Pukuhuoneet ovat joukkueiden käytössä koko turnauksen ajan. Kopin avaimen saa turnaustoimistolta joukkueen saapuessa Tuki-Areenalle. Joukkueet vastaavat pukuhuoneiden siisteydestä. Pukuhuoneet tarkastetaan turnauksen päätyttyä avaimen palautuksen yhteydessä.