Hovi Sales-Kiekkokarnevaali HOVI SALES-KIEKKOKARNEVAALI
13.4. - 14.4.2019 Rauma, Tuki-Areena | Suomi

Turnausinfo

Tuki-Areena

Kodisjoentie 79, 26660 Rauma, puhelin 044-7657777

 

Pysäköinti

Joukkueet jotka saapuvat bussilla voivat pysäyttää auton hallin eteen purkamisen ajaksi. Tuki-Areenalla on kohtuullisen suuri parkkipaikka, mutta toivomme silti, että joukkueiden bussit parkkeerataan parkkipaikan Kodisjoentien puoleiseen reunaan.

 

Tulospalvelu

Otteluiden tulokset päivittyvät tälle sivustolle.

 

Pukuhuoneet ja kaukalot

Turnauksen aikana pukuhuoneissa ja vaihtoaitioissa saavat liikkua ainoastaan joukkueiden pelaajat ja toimihenkilöt sekä työtehtävissä olevat henkilöt.

Katsomo on kaukaloiden välissä oleva yläparvi jonne kulku on kahvion/aulan läpi.

 

Kahvio

Tuki-Areenan sisääntuloaulassa on kahvio.

 

Ensiapu

Rauman Lukon huoltajilla on ensiapulaukku sekä Tuki-Areenalta löytyy defibrilaattori. Rauman Aluesairaalasta (Steniuksenkatu 2) löytyy kiirevastaanotto klo 7:30-22 välisenä aikana. Yleinen hätänumero on 112.

 

Pelipassit ja vakuutukset

Osallistuvat joukkueet vastaavat siitä, että jokaisella peliryhmän pelaajalla ja toimihenkilöllä on voimassa oleva pelipassi ja sitä vastaava vakuutus. Tapahtuman järjestäjät eivät vastaa osallistuvien peliryhmien mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista.

 

Maksuvälineet

Tuki-Areenan kahviossa maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti, ulkomyyntipisteessä, arpajaisissa ja Nurmi Shopissa ainoastaan käteinen raha.

 

Pankkiautomaatit

Lähimmät pankkiautomaatit löytyvät Sale Monnankadun (Monnankatu 6, matkaa n. 1,6 km) ja K-Market Vesselin (Teollisuuskatu 2, matkaa 2,3 km) yhteydestä.

 

Muistutus

Jääkiekon tai muiden pallo-/mailapelien pelaaminen TukiAreenan käytävillä on ehdottomasti kielletty.