Porvoon 08 syysturnaus 29.9 AAA/30.9 A PORVOON 08 SYYSTURNAUS 29.9 AAA/30.9 A
29.9. - 30.9.2018 Porvoo | Suomi

Säännöt

 

Tapahtumassa noudatetaan SJL:n voimassaolevia E-junioreiden sääntöjä täydennettynä tässä esitetyillä erityissäännöillä.

 

Peliaika

Varsinainen peliaika koostuu kahdesta 15 minuutin tehokkaasta peliaikaa käsittävästä erästä. Pelikello käynnistyy, kun tuomaristo pudottaa kiekon jäähän ja pysähtyy, kun tuomaristo viheltää pilliin. Ottelun maksimikeston 45min ylityttyä peli päättyy summerin soittoon. Aikalisät eivät ole käytössä. Käytössä 1 min erätauko.

Sijoitusotteluissa varsinaisen peliajan päätyttyä tasatilanteeseen edetään voittolaukauskilpailuun. Kolme eri kenttäpelaajaa suorittaa laukaukset vuorotellen ja jos tilanne edelleen tasan, kilpailua jatketaan pareittain äkkikuolema periaatteella. Laukaisija aina eri pelaaja, kunnes kaikki ovat käyneet suorittamassa.

 

Pelipaidat

Kotijoukkue pelaa tummalla ja vierasjoukkue vaalealla pelipaidalla.

 

Järjestys alkusarjassa

Lohkojen alkusarjan joukkueiden paremmuuden määrää peleissä kerättyjen pisteiden määrä. Alkusarjan pelien voitosta saa kolme (3) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja häviöstä nolla (0) pistettä. Mikäli joukkueiden pisteet ovat alkusarjan jälkeen tasan, ratkaisee tasapisteissä olevien joukkueiden paremmuuden:

1) Koko alkusarjan maaliero (tehtyjen ja päästettyjen maalien ero)

2) Jos maaliero on sama, ratkaisee järjestyksen tehtyjen maalien lukumäärä

3) Keskinäinen ottelu

4) Saadut rangaistusminuutit (parempi = vähemmän minuutteja)

5) Jos mikään näistä ei tuo eroa, niin lohkon sijoitus ratkaistaan arvalla

 

Pelipassit ja vakuutukset

Osallistuvat joukkueet vastaavat siitä, että jokaisella peliryhmän pelaajalla ja toimihenkilöllä on voimassa oleva pelipassi ja sitä vastaava vakuutus. Tapahtuman järjestäjät eivät vastaa osallistuvien peliryhmien mahdollisista tapaturmista tai muista vahingoista.

 

Viirin/kiekkojen vaihto

Viirit/kiekot vaihdetaan aina pelien jälkeen ja ne jaetaan peliryhmän sisällä oman joukkueen toimihenkilöiden harkinnan mukaan.

 

Palkinnot

Molemmissa sarjoissa turnauksen kolme parasta joukkuetta palkitaan pokaalein. Lisäksi kaikki osallistuneet pelaajat palkitaan mitalein.  

 

Tuomarit

Turnauksen tuomareina toimivat viralliset SJL:n nimeämät tuomarit.