Porvoon 08 syysturnaus 29.9 AAA/30.9 A PORVOON 08 SYYSTURNAUS 29.9 AAA/30.9 A
29.9. - 30.9.2018 Porvoo | Suomi

HUOM!! Hallilla kulkeminen

Porvoon Huntersin edustusjoukkueen pelit molempina turnauspäivinä klo 16:00 alkaen vaikuttavat hallilla liikkumiseen. Kaikki pukukopit sijaitsevat iso hallin puolella tai sen yhdyskäytävillä.

 

KLO 07:00-15:00

Molemmat hallit meidän turnauksen käytössä. Pelaajien, toimihenkilöiden ja kannustusjoukkojen liikkuminen vapaata. Toki joukkueiden valmistautumisrauhan vuoksi kannustusjoukkojen liikkumista pukukopeissa ja koppikäytävillä tulee välttää.

 

KLO 15:00-18:00

Iso jäähalli suljetaan edustusjoukkueen peliä varten. Nuorisohallissa turnauspelit jatkuvat ja siellä oleskelu vapaata. Kannustusjoukkojen kulkeminen nuorisohalliin parkkipaikan puolella olevasta sivuovesta. Nuorisohalli on kylmä, joten kannustusjoukoille lämmintä päälle.

JOUKKUEET HUOM!! Klo 15:00 jälkeen isossa hallissa liikkuminen sallittu vain joukkueen pelaajille ja toimihenkilöille ja heidänkin osalta vain yhtenä ryhmänä yhdyskäytävää pitkin nuorisohallille peliin ja takaisin. Turnausvastaavat pyrkivät olemaan paikalla opastamassa asiassa, mutta mikäli ovat estyneitä, niin joukkueiden omat valmentajat/jojot pitävät huolen häiriöttömästä siirtymisestä. Mikäli edustusjoukkueen pelissä erätauon tai muun syyn takia pelaajien siirtymistä, niin me juniorijoukkueet odotamme vuoroamme pukukopissa tai nuorisohallin tuulikaapissa.

Klo 15:00 jälkeen koppeihin kulkeminen vapaa-aikana tai verryttelyiden aikana tapahtuu vain ja ainoastaan jokaisessa koppikäytävässä sijaitsevan ulko-oven kautta. Ison hallin puolelle pääsy on kielletty.