G1-11 Super Cup G1-11 SUPER CUP
13.1.2019 porvoo | Suomi Ilmoittaudu

 Porvoon Hunters toivottaa kaikki 2011 syntyneet NHL-lupaukset tervetulleiksi Porvoossa pelattavaan G1-11 Super Cupiin!!

Yksipäiväisessä turnauksessa luvataan jokaiselle peliryhmälle 5 ottelua ja palkinnoksi jokaiselle pikku kiekkoleijonalle komeat mitalit muistoksi tapahtumasta. Menestyksekkäimmille joukkueille on toki valtavat pokaalitkin luvassa.

Ilmoitathan joukkueesi pikaisesti mukaan turnaukseen. Turnauspaikkoja on luvassa 20 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle joukkueelle, Porvoon Huntersin omien peliryhmien lisäksi (4 kpl).

Turnauksen hinta 250e/peliryhmä! Mikäli yhdestä joukkueesta turnaukseen osallistuu enemmän kuin kaksi peliryhmää, niin niiden osalta hinta on 200e/peliryhmä.

 

Tässä vaiheessa turnaukseen on Huntersin omien peliryhmien lisäksi ilmoittautunut Viikingit, Blues, Reds, Karhu-Kissat, Jää-Ahmat, Kiekko-Tiikerit, Ice Team Raseborg... Vielä muutamia mahtuu mukaan!!

Ilmoittautumismaksu 100 euroa/peliryhmä maksetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Turnausruokailu veloitetaan erikseen turnausmaksun yhteydessä. Ruokailun hinta on 8 euroa/ruokailija. Turnauksessa tulee olemaan kattava valikoima turnausviihdykkeitä: kioskia, arpajaisia, lämäritutka jne.

Turnaukseen ilmoittautuminen tapahtuu linkin kautta. Maksuohjeet ja lisäinfot toimitetaan sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Järjestävänä tahona toimii Porvoon Hunters E1-08 ikäryhmä.